Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért izgul, amikor találkozik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért izgul, amikor találkozik a pasijával?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert van egy barátnőm, aki még mindig teljesen izgul, mielőtt találkozik a barátjával (nagyokat nyel és egy kicsit le is fehéredik egy kicsit, meg az elején full zavarban van). És nem nagyon értem, hogy miért, mert már több mint egy éve együtt vannak. A srácon nem látszik semmi izgulás.

Már megkérdeztem tőle, de letagadja, hogy izgulna bármennyire is. Ezt a témát felhozni meg nem szeretném még egyszer a barátnőmnél.

Ti is szoktatok még ennyire izgulni?

Szerintetek ez miért lehet?

A lány 17 éves.

2016. jún. 4. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy a srác zaklatja, veri, fenyegeti titokban.
2016. jún. 4. 15:08
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem, szerintem nem ez lehet az oka. Ismerem a srácot is és ő egyáltalán nem ilyen típus. Mindketten nagyon szeretik egymást. Barátnőm alapból egy kicsit izgulósabb fajta, de szerintem ezt nem lehetne csak erre fogni.

Azért köszi a választ! :)

2016. jún. 4. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy azért van zavarban, mert te is ott vagy akkor velük?
2016. jún. 4. 15:39
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem hinném, mert csak az elején van zavarban. Kb. 5 perc után feloldódik meg minden. És amikor facebookon is írja, hogy lassan itt lesz a barátja, akkor utána is mintha kicserélték volna és azalatt 10 perc alatt amíg oda nem ér a barátja, mintha feszengene (legalábbis én ezt érzem). És nem tudok rájönni, hogy miért van ez :/
2016. jún. 4. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!