Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: szerintetek sem férfias, ha a fiú gyakran sír? Fiúk: mit gondoltok azokról a lányokról, akik nem tartják az ilyen fiúkat férfiasnak?
Figyelt kérdés
2016. jún. 3. 09:43
11/14 anonim válasza:
Szerintem ez egy nagyon érdekes kérdés. A saját véleményem az, hogy egy fiúnak nem szabad sírnia. Fontos, hogy erősnek látszódjon egy fiú, látni, hogy bírja a gyűrődést, amikor mindenki más sír akkor is megmaradjon "keménynek"(hülye egy kifejezés de tőlem Ennyi telik). A másik nézőpontról sem mondom, hogy helytelen, mivel attól, hogy valaki heréket kapott a természettől, attól vannak érzései, szüksége van arra, hogy ezeket levezesse. Viszont az egy másik kérdés, hogy, hogyan is kell ezt megtenni. Szerintem nem feltétlenül kell sírni, emlékszem, hogy amikor az első nagy szerelmemmel szakítottam én bánatomban fogtam magam felvettem az edzős cuccomat, kimentem a focipályára és reggel 6-tól este 9-ig lődöstem a kaput. Én így vezettem le. Másrészt az évezredek alatt kialakult egy ideális férfi kp ami furcsa módon nem sokat változott és ezen ideál releváns tulajdonsga a testi-lelki keménység, a tűrőképesség. Ezért szerintem egy férfi ne sírjon.
12/14 anonim válasza:
Pasi vegyen egy kismotort vagy egy autót jàrjon el edzeni....igy is lehet leadni a feszkóból.
13/14 anonim válasza:
Én például szerelmes vagyok az érzelgős fiúkba szerintem ők a legcukibbak!!!
14/14 anonim válasza:
Nagyon nagyban függ, hogy mitől sír.
Ha fizikai fájdalomtól (pl. hogy megvágta az ujját, vagy hasonló), akkor az nagyon gáz. De ha valami komolyabb lelki fájdalom miatt, akkor próbálok neki segíteni. Semmi gond nincs azzal, ha egy fiú is elérzékenyül néha. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!