Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek mi tetszik egy fiúban? Akár külső, akár belső szempontjából. Mit tartotok fontosnak? 18/F
Külsőre: Ne legyen páwa. Nem baj ha teltebb, izmosabb, soványabb...csak ne legyen soványabb mint én. Ez fontos. Ha így lenne akkor feszengve érezném magam.
Belsőre: Legyen önbizalma, még az egó sem zavar :D És legyen olyan álmodozó mint én. Kreatív, szeresse a szabadságot, a sportot, kirándulást, utazást. Bármit amiben új dolgokat fedezhet fel.
Szeresse a rock zene valamilyen formáját, az elgondolkodtató filmeket meg a horrort xD na jó ez nem feltétel. Ja és engem is szeressen :D
Lehet ez fura de nekem az is fontos, hogy jófej barátai legyenek. Olyanok akik előtt nem szégyell és lehet közösen bandázni esetleg az én barátaimat is bevéve a "csapatba"
16/l
Kulso: hat,en a macis alkatu foukat jobban szeretem,mert en sem vagyok vekony. Elony a barna haj-kek szem kombinacio,de ha barna a szeme az sem gond:D Szokek csak nagyon kiveteles esetben johetnek szoba.
Belso: nekem ez fontosabb,mint a kulso. Legyen vicces,laza,megerto. Lehessen vele beszelgetni barmirol. Nem vagyok hisztis tipus,de ha gondom van,akkor elmondhassam neki. Oszinteseg alap dolog. Ha megtud nevettetni,nagy eselye van nalam :D
De igazabol nalam ez fura,mert lehet,hogy a fiu eppen ezek kozul csak 1-2 kriteriumnak felel meg,de annyira megfog benne valami,hogy nem is erdekel a tobbi baromsag,akkor meg kulonleges is raadasul. Ismerkedeskor nem is nagyon veszem ezeket figyelembe,ha jol erzem vele magam,akkor tokeletes :3
18/L
Külsőre, lehet én vagyok furcsa de nem szeretem, ha egy srácnak a hasa kivan dolgozva,jó nézni de legyen rajta egy kis "babaháj" amit lehet fogni. Arc igazából mindegy, csak valahogy legyen összkép(pl.: kidolgozott test, akkor ne legyen a hegyes álla, ha "kövér" /duci a srác, akkor igazából legyen egy kicsi tokája mert akkor úgy nézne ki mint egy zsiráf aki teli zabálta magát)
Bár ha már vicces már elnyerte tetszésemet. De ne legyen olyan, hogy egyik percbe happy másik percben meg tök bunkó.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!