Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire durva, hogy ezt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire durva, hogy ezt írtam egy lánynak?

Figyelt kérdés
A gép nem engedi kiírni.A rohadt+ az örőmlány r betűs szinonimája.Mennyire durva,hogy ezt írtam neki?

2016. máj. 28. 12:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

9,nem vagyok a "dragad",kezdjuk itt.:)

Nem is ismersz,fogalmad sincs hogy viselkedem vagy oltozkodom. (Bar szerintem ha valaki alapjaraton erkolcsos,de nyaron felvesz egy minszoknyat,attol nem lesz r.ibanc.) Ellenben meg vagy rola gyozodve,hogy bizony az vagyok,csak mert a fejemhez vagta nehany sertodott fiu. Felolem...

2016. máj. 28. 14:14
 12/15 anonim ***** válasza:
83%
Úr Isten! Ez komoly? Le mert pattintani? Megmerte tenni? Na jó... Inkább törődj bele és fogadd el hogy ez van, van hozzá joga.
2016. máj. 28. 14:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Érdekes,három hónapig szimpatikus voltam neki...aztán így lepattintott.büdös ringyó
2016. máj. 28. 20:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Kerdezo,ismered amugy a riba.nc szo pontos jelenteset? Nem arra hasznaljuk,aki meggondolja magat egy fiuval kapcsolatban es lepattintja. "Kicsit" mast jelent.
2016. máj. 28. 20:32
 15/15 A kérdező kommentje:
Egy r.bncot legalább ágyba lehetett volna vinni.
2016. máj. 28. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!