Az ÁOK (Általános orvosi) nagyon durva egy lánynak?
Mármint úgy értem, hogy megviseli-e egy lány lelkileg.. (pl. Sok halottat kell nézni meg ilyesmi)
Csak a véleményetekre vagyok kíváncsi.:))
Halottak szerintem nem. Először csontokat adnak a hallgatók kezébe, utána végtagokan néztünk izomtanon, és csak után jön egész test zsigertanon... Én FOK-os vagyok ugyan, de senkiről sem tudok hogy lelki problémákkal küzködne. Nem lélektanilag gondolkozunk hogy "jajj míly mulandó az élet, de valakinek mennyire hiányzik ez a szegény ember", hanem tudományosan nézzük, hogy hogyan épül fel az ember, és így viszont teljesen normális.
A tanulás mennyisége szokta megviselni a tanulókat lelkileg, de nem hiszem hogy nemfüggő lenne. De ha év közben is szorgalmasan tanulsz, akkor a vizsgaidőszak már csak laza ismétlés lesz.
Először is viszont az érettségire készülj fel alaposan! Utána meg felejtsd el 90%-át annak amit megtanultál, mert teljesen felesleges :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!