Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk csak szép lányokat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk csak szép lányokat bámultok meg?

Figyelt kérdés
Miért van az ha belépek valahova nincs olyan, hogy legalább 1 szempár ne nézne rám? Sok pozitív visszajelzést kapok külsőmet illetően. De eléggé elgondolkodtat, hogy még is miért néznek meg. Higgyem el, hogy tényleg olyan szép lány vagyok akit mindenképp meg kell nézni? Nem szeretném, hogy az jöjjön le, hogy mennyire egós vagyok de tényleg érdekel a dolog :D Van más lány is aki hasonló cipőben jár? Fiúk csak szép lányokat bámultok meg?
2016. máj. 28. 10:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Egy közepesen csak átfutok de egy szép lányt azért megnézek.. Aztán jöhet a következő lépés:D
2016. máj. 28. 16:51
 12/15 A kérdező kommentje:
semmiféle arckifejezést nem látok az arcukon..egyszerűen rám pillantanak majd elnéznek ,mert észre veszik,hogy én is nézem őket..de van aki még ilyenkor is néz és én veszem el a tekintetem :D
2016. máj. 28. 19:15
 13/15 anonim válasza:
Küldesz képet, hogy legalább virtuálisan rád tapadhasson egy szempár? :D
2016. máj. 28. 20:11
 14/15 A kérdező kommentje:
:DDDD "sajnos" nem vagyok az a neten képeket küldözgetős lány :S
2016. máj. 28. 20:30
 15/15 anonim válasza:
Teszel a kedvemért kivételt? :D
2016. máj. 28. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!