Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A suliban bejelentkeztem a faceba és nem jelentkeztem ki help? 16/L
ha megváltoztatom a jelszót akkor ha vki hasznalja azt a gépet és belép a faceba akkor nem az enyémet fogja latni?
bocsi csak megijedtem és siettem azért felejtettem el
változtass otthon jelszót (gépről biztosan tudom hogy így megy, telefonon nem vagyok biztos benne), és fel fog dobni egy ablakot, amin lehet választani: kijelentkezés az összes eszközről (ekkor ahol bejelentkezve maradtál mindenhonnan kiléptet) vagy pedig azt, hogy hagyjon bejelentkezve.
de a kérdés tárgytalan, ha a sulis bejelentkezésnél nem ikszelted be a "bejelentkezve marad" négyzetet :)
Szerintem kilép magától. Én is jártam már így, újraindítás után automatikusan kijelentkezett. Valahol csak be van állítva, lehet hogy szerencséd lesz.
Tudom meg vagy ijedve, én is féltem nehogy meglássák a perverz meztelen képeimet azzal a fekete macával. Istenem micsoda feneke volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!