Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ri is észrevettétek, hogy magasságban mindig a két végletet kedvelik?
Méghogy a magas lányok szépek :D Biztos van aki így gondolja, de én többször kaptam meg azt, hogy akkora vagyok mint egy ló, meg nem is vagyok lány a nagyon komoly 172-174 centimmel.
Amúgy az átlagos magassággal senkinek sincs baja, azért a végleteket szokták kihangsúlyozni mert azok feltünőbbek. 16/L
Én főleg azt tapasztalom, hogy az alacsony lányok és a magas fiúk részesülnek előnyben. Ha ellentét, a magas lányok még mindig kevesebb kritikát kapnak mint az alacsony fiúk. (Szerinted egy fiúnak mennyit dob az egóján, ha lecukizzák?)
Én tök átlagos magas vagyok (160-170 közötti) és nem tapasztaltam semmi hátrányát. Mindig találok magamra megfelelő hosszú nacit, nem voltam magasabb, mint a srác akivel ballagtam, de a barátom mégis magasabb nálam, jó 30 centivel. Viszont őszintén, ha holnap reggelre összemenne, és én lennék a magasabb, ugyanúgy szeretném. Nem változtat semmin :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!