Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy olyan lányról aki 18 évesen már 2 fiúval feküdt le?
Az állatvilágban hol is látsz ilyet? Azért ne hasonlíts már minket mondjuk fekete-özvegy pókokhoz. A legközelebbi rokonaink majmok, és szinte kivétel nélkül mindegyiknél hím dominancia van (asszem a lajhár az egyetlen kivétel, de ugye nem gondolod hogy azok a legközelebbi rokonaink?). Ez tény, akkor is ha nem tetszik, akkor is ha szeretnéd hogy máshogy lenne.
A nevelés amiről beszélsz az pont hogy most fordított és erőltetett. Egyenrangúságot erőltetnek ami nem természetes, nem így alkotott meg minket a természet. És nézz csak körül, nem kell nekem hinned. Sosem volt ennyire egyenrangú a világunk mint most, és sosem volt ennyire sok boldogtalan és elveszett ember (nőket beleértve) mint manapság.
Belém sose nevelték a férfi felsőbbrendőséget, én gyerekkorom óta nyugaton élek, pont hogy hamarabb jutott hozzám el a nagy egyenlősdi mint a magyarok többségéhez. Mostanság jöttem rá hogy mekkora hülyeség az egész.
És egyértelmű hogy abszolút fel se fogtad amit írtam mert szó sincs rabszolgaságról! Csak a saját hülyeségedet olvastad ki abból amit írtam.
Pont azt írtam hogy mindkét nem ugyanolyan fontos és ugyanakkora tisztelettel kell lenniük egymás felé. De ennek semmi köze ahhoz hogy a szerepe a két nemnek teljesen más.
Sőt ha nem egyenrangúak, akkor a nőt mondanám a fontosabbnak.
DE! Ez attól még alárendelt szerep, ugyanúgy mint ahogy egy miniszterelnök is hiába a góré, azt kell tennie amit a testőre mond, különben az nem tudja biztosítani az épségét. Ilyen értelemben a testőrnek van alárendelve a miniszterelnök, a testőr utasításait kell követnie 100%osan. Ilyen felállásban van a férfi és a nő is természet szerint. Akkor van baj ha az analógiával élve, a testőr beleszól a miniszterelnök hatáskörébe, ill. ha a miniszterelnök megkérdőjelezi vagy ellenáll a testőr utasításainak.
Értem a gáz reakciód lényegét, és azt is hogy csak azért van mert nem érted a lényeget. Tanulj meg higgadtan olvasni mielőtt reagálsz. (+ ajánlom a nyitottságot és az előítéletmentességet)
Huhuhaha, igencsak jó meglátásaid vannak. Szabadjon azonban megjegyeznem, hogy így nem fogsz célt érni. Nem elég szerepoldalról vizsgálni a nemek közti különbségeket, a természet adta tulajdonságaikat is górcső alá kell venni. Az egyik ilyen tulajdonság a gondolkodásmód. Te férfi vagy, férfiaggyal, a logika mentén gondolkozol, és úgy is érvelsz. Egy nő ezt sohasem fogja megérteni. Jobb híján úgy tesz, mintha, vagy megpróbálja szükséges rosszként elfogadni, de úgy istenigazából sohasem fogja sajátjává tenni.
Ha világot jobb hellyé akarod tenni, ezen kellene gondolkodni. Kidolgozni egy módszert, amivel emészthetővé, női aggyal is átláthatóvá tudod tenni mondandódat.
Miquel:
Igaz hogy a férfiak racionálisabbak és a nők érzelmesebbek, de ez csak egy "hajlam" (különben nem lehetne nő programozó vagy vegyész stb).
Ezek szerintem mélyebb dolgok a logikánál és az érzelmeknél, az ösztönöktől indul amik csak eszközként használják ezeket. A tudatosításuk a lényeg, mert csak utána tudsz mást csinálni mint amit az ösztönök diktálnak.
Ha a nő ösztöne azt mondja hogy lelkileg készítse ki a férfit hogy kontrollálni tudja, de erről a késztetéséről a nő nem tud, akkor ő teljesen jogosnak és "logikusnak" is fogja tartani minden kis lelki támadását.
Ezzel a férfi mit kezdhet? Erre a nőnek magának kell rájönnie.
A férfit max annyiban segítheti ez a tudás hogy erőt ad neki, mert tudja hogy a nő ezt csak kb kényszercselekvésből csinálja, és nem kell magára vennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!