Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan lányról aki 18 évesen már 2 fiúval feküdt le?

Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 11:30
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Melcsynyuszi: Rég rossz, mert feltételezem neked akkor csökkennek az esélyeid :)

Nem hiszem hogy nem kezdenéd félteni az értékeidet egy visszaeső tolvaj társaságában vagy nem félnél egy sorozatgyilkossal egy szobában lenni, vagy nem gondolnád meg többször hogy beülj-e valaki mellé a kocsiba aki 10x törte össze a kocsiját

.

Nagyon is hasznos dolog az ember múltja alapján dönteni róla, nem véletlenül alakult ki ez a képesség az emberben, hiszen ez határozza meg az ember karakterét. Természetesen van hogy alaptalan az előítélet és az ember változni is tud (korlátozott mértékben) de azért az esetek nagytöbbségében bejön.

2016. máj. 23. 20:17
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, Huhuhaha, de butaság lenne a hűséget egy kalap alá venni az általad felsorolt példákkal. A legfehérmájúbb nő is megállapodik, ha igazán szerelmes lesz. Ha te ezt az érzést nem tudod kiváltani belőle, az nem az ő hibája, és nyilván tovább fog keresgélni. És igen, a keresgélésbe bőven beletartozik az is, hogy kipróbálja, milyen az ágyban az illető pasi.
2016. máj. 24. 07:49
 23/35 horex ***** válasza:

Huhuhaha!

Már meg ne sértődj, de nagyon helytelen, majdhogynem maradi a felfogásod

Aki veszélyesen vezet, autót tör, tényleg nem vagy nem szivesen ülnék az autójába

Viszont ha egy nő tapasztalt, nem szégyelli kimutatni mit szretne , nem prüd az ágyban, abban semmi kivetnivaló nincs

Ezt meg csak "gyakorlással lehet elérni, megtanúlni

Szoktam mondani hasonló témában semki nem az első cipőt, ruhát veszi meg, hanem válogat

Ha egy csaj szüzen megy férjhez attol még lehet életre tartó kapcsolat, de ha egy rá nem figyelő férfivel hozza össze a sors, elöbb utóbb válás

Mindkettőben van tapasztaltom. Abban is hogy szüzen ment férjhez és elvált a szex miatt és abban is hogy tapsztlt volt és igen élvezetes volt az együttlét vele

Szoval közel sem itélném el akinek 18 évesen 2 fiuja volt

Majd kitapasztalja milyenek a férfiak, és erős huszonéves korban ki tudja választani akivel leéli az életét

2016. máj. 24. 08:22
 24/35 Bordás Béla válasza:

Már egész kis "fórumot" hoztál össze kérdéseddel (Huhuhaha, Miquel, horex) ami - mint látható, megosztja az emberek véleményét.

Azt szokták mondani, hogy a hercegnőnek sok békát meg kell csókolnia, mire megtalálja az igazit, aki az elvarázsolt hercegét rejti! Az is nyilvánvaló, hogy a "sok" nem egy értelmezhető szám.(pl. Egy szál haj a fejen kevés, de a levesben sok!)

Szerintem nem kell aggódnod! Az eseteddel kapcsolatban elmondott történeted alapján pedig egyáltalán nincs miért szégyenkezned! Persze, ez nem azt jelenti, hogy most aztán mindent bele, mert mások is ezt írják, hanem azt, hogy Neked kell tudnod és érezned, hogy hol van ennek az erkölcsi határa, azt, hogy mit, mikor, kivel, hol és hogyan!

A legfontosabb kérdés pedig szerintem az, hogy "miért?"!

Ugyanis, ha erre az az őszinte válaszod, hogy azért, mert szeretem, akkor jó úton jársz! Ugyanis a nők több, mint 90 %-a érzelem nélkül nem tudja elképzelni a szexet, nem tudja igazán élvezni azt, így csak "testileg" van jelen orgazmus, élvezet nélkül.

Minden nőnek szüksége van arra, hogy szeressen és hogy szeressék őt. Csak akkor fog tudni "paraszimpatikus" állapotba kerülni és igazán élvezni a szexet, ha érez valami belső vonzalmat (szerelem) a partnere iránt. Ha nem így volna - és a közösülés mindig "örömmel" járna, akkor nők azt is élveznék, amikor megerőszakolják őket. (És tudjuk, hogy ez egy-két perverz esettől eltekintve nem így van, sőt egy ilyen eset maradandó lelki sérülést okozhat a nőnek, ami egész későbbi nemi életére is kihathat!)

Fenti példával kapcsolatban viszont a férfiaknak nincs szükségük érzelemre ahhoz, hogy bárkivel lefeküdjenek! Ezért is kell a nőnek jobban figyelni arra és feltenni azt kérdést, hogy ez csak egy „kaland kereső” , és csak le akar velem feküdni, vagy ténylegesen én érdeklem, egész valóm és személyiségem.

Ennek felismerésére viszont szerintem nincs recept, mert mindig az egyéntől, Tőled és tőle függ.

A számokon pedig ne agyalj sokat! Előbb vagy utóbb eljön a Te herceged is, és aki nem tudja elfogadni az esetleg "balul sikerült" korábbi lépéseidet, az nem is igazán szeret! Ha pedig más megnyilvánulásaiból mégis ez látszik, akkor - kimondva vagy kimondatlanul, de nagyon féltékeny lesz, ami szintén a kapcsolat megszakadáshoz vezethet.

2016. máj. 24. 09:54
 25/35 A kérdező kommentje:

Igazából úgy érzem, hogy kellett ez a kis megerősítés. Valamiért elég rosszul éreztem emiatt magam mostanság. Az első fiút kicsit hibának érzem így utólag, de akkor helyesnek éreztem.

A mostani barátommal pedig úgy érzem, hogy "szerelemből" feküdtem le, de nyilván voltak más tényezők is.:)

Köszönöm a válaszokat, elég sokat segített ez most a lelkiállapotomon.:D

2016. máj. 24. 10:03
 26/35 anonim válasza:
Egyszerűen szereti a fütyköst.Nincs ebben semmi
2016. máj. 24. 11:44
 27/35 anonim ***** válasza:

horex: nagyon modern felfogású voltam, hittem ennek a modern maszlagnak, de aztán a statisztikák meggyőztek arról hogy ami most van az minden csak nem a jó irány. Boldog nő, férfi, család manapság mint a fehér holló, identitás- és szerepzavarok, 50% feletti válások, csonka családok, örök szinglik, véget nem érő családi perpatvarok, egymás kisemmizése, tartásdíj, a hűtlenség hétköznapi, férfias nők és nőies férfiak, szórakozás = hülyére ivás/drogozás és gruppenpartik.

És ez egyre csak durvul.

Amiket írtam az ösztönökről (pl a nő hogyan változik több férfi után) az sajnos úgy van. Az hogy voltál tapasztalt nővel aki jó volt elkötelezetlen kapcsolatban, az nem jelent semmit. A különbséget akkor fogod észrevenni ha már van gyerek/házasság, és igen a férfin is múlik, de a mai társadalom nem éppen olyan férfiakat nevel (pl anyja neveli, suliban is tanárnők vannak többségben, erős ffias mintákat gyakorlatilag nem lát) akik a nőket tudnák vezetni. Ahogy írtam, a nőnek minden "kipróbált" ffi után még erősebb ffira van szüksége. Ehelyett egyre gyengébb a felhozatal. Ez egy ördögi kör, vagy inkább spirál, lefelé.

Igen, működhet amiről te beszélsz, de csak hatalmas önismerettel mindkét nem részéről. Na ez baromira nincs meg szerintem.

2016. máj. 24. 15:43
 28/35 anonim válasza:

Szóval ha egy nő határozott és erős egyéniség, az elítélendő?

Nekem senki se fogja bemagyarázni, hogy csak akkor leszek boldog, ha egész életemben dominál engem egy férfi már bocsánat. Megalázó és nőket tárgyiasító, hímsoviniszta amit írsz az utolsó betűig.

Mindig is féltem az ilyen férfiaktól akik így gondolkoznak és rám akarják erőszakolni az akaratukat.

2016. máj. 26. 00:09
 29/35 anonim ***** válasza:

Ezt pszichológusok is leírták már rég, nem légbőlkapott amit írok: a nő ösztönösen erős, domináns férfit keres hogy tudjon "vadászni" neki meg megvédje, és utána "kiheréli" lelkileg mert fél tőle hogy az erejét a nő ellen fogja használni (és a nő ekkor hárpia lesz). És ezzel a hozzáállással kb valóra is váltja a félelmét mert egy dominancia harc indul majd be férfi és nő között amiből egyikük sem jön majd ki jól, pláne a gyerekek ha vannak.

(a gyerekek meg ezt a mintát látják és nagy valószínűséggel újrateremtik majd a saját életükben)

A férfi dominál, a nő behódol. Ez a természetes, fizikailag is így van: a férfi behatol, a nő beenged. Különben fájni fog. Mindkét fél el tudja ezt az amúgy jól működő felállást rontani: a ffi azzal ha kihasználja hatalmi pozícióját és nem a család hanem a saját érdekei szerint cselekszik, ill a nő azzal hogy fél a ffitől és nem bízik benne 100%osan, nem követi.

Erős, határozott egyéniségű nő? Ha ezzel szépíted azt hogy felveszed a férfi szerepet (a nadrágot), akkor igen, bajaid lesznek párkapcsolat terén. Mindig nehéz a természettel szembefordulni. Nem elítélendő, felőlem csináld, de tuti nem egy jó recept a boldogsághoz.

Ha "erős" nő vagy (ami nálam inkább férfiast jelent), akkor egyre kevesebb, még nálad is erősebb férfit fogsz találni. (piramis szűkül felfelé). Ekkor vagy elfogadsz egy nálad gyengébb pasit idővel (aki mellett marhára nem leszel boldog mert az ösztöneid nem ezt diktálják), vagy találsz egy szuperdomináns férfit akire lehet hogy ráizgulsz majd, de egy szadista állat ösztönlény lesz aki után sebesen kelsz ki majd az ágyból.

Szerintem semmi nőket tárgyiasító nincs abban amit írtam. Nem felsőbbrendű a férfi, csak vannak természet-adta szerepek. A nő ugyanolyan fontos mint a férfi, ugyanúgy kell tisztelnie a férfinek mint fordítva. De a két nem nem egyenlő! Csak egyenlő tisztelet jár mindkettőnek. Itt a kavarodás lényege szerintem ami miatt hülye irányt vett a világ.

2016. máj. 26. 13:58
 30/35 anonim válasza:

Egyáltalán nem a természet rendje, hogy a nő alárendelődik a férfinak, az állatvilágban sincs ez így, általában fordítva van.

Csak azért gondolod amit, mert ezt nevelték beléd olyan férfiak, akik félnek attól hogy egyenrangúként kezeljenek minket nőket, ráfogják egy ilyen mondvacsinált dogmára és inkább úgy próbálnak érvényesülni, hogy eleve azt nevelik belénk kiskorukról kezdve - megjegyzem teljesen manipulatív módon - hogy ez az élet rendje.

Mondhatom hányni tudok ettől, de tudom, hogy ez a te hibád hogy így gondolkozol. Nem te találtad ki ezt, te is csak úgy tanultad másoktól mint bárki aki ugyanilyen helytelen és szexista módon gondolkozik mint te.

Azért azt egy kicsit furcsállom, hogy azok után hogy világosan leírtam mennyire nem értek egyet a saját elnyomásom gondolatával - logikus módon - még volt képed egy hosszú válaszban megpróbálni engem meggyőzni arról, hogy az én szerepem az életben az hogy rabszolga legyek. Ehhez azért nagy pofa kell amiről nem tudom, hogyan nem ég le a bőr.

2016. máj. 27. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!