Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy olyan lányról aki 18 évesen már 2 fiúval feküdt le?

Figyelt kérdés
2016. máj. 18. 11:30
1 2 3 4
 1/35 anonim válasza:
44%
Szerintem ez manapság már teljesen elfogadható. Bár engem azért érdekelne, hogy mennyi időn belül. Ha az első 3 hete volt, a második múlt héten, az azért előrevetíti a sötét jövőt.
2016. máj. 18. 11:39
 2/35 anonim ***** válasza:
Amelyik 20szal feküdt le arról sokkal rosszabbat gondolok, 2 még nem a világ:D
2016. máj. 18. 11:39
 3/35 anonim ***** válasza:

Hát ha egyszerre feküdt le 2-vel, akkor azt hogy eléggé bevállalós.

De am ha szerelemből tette mindkettő esetben (és nem úgy hogy az egyik a másikkal csalta meg), akkor nem gondolnék róla rosszat.

2016. máj. 18. 11:40
 4/35 anonim ***** válasza:

Semmit. Ezt én nem tartom olyan soknak.

Persze nem mindegy, hogy ez két hétvégi buli volt, két ismeretlen sráccal.

Vagy pedig a barátai voltak, csak valamiért vége lett.

2016. máj. 18. 11:43
 5/35 anonim ***** válasza:
kérdés mikor és miért... ha az egyik 14 éves korodban volt akkor... azt inkább nem folytatom... ha 17 éves korodban volt egy szerelem meg most az semmi de az különbség is számít tehát ha a ket pali között hetek vannak akkor r**anc de ha honapok mert szerelem mindkettő akkor teljesen természetes
2016. máj. 18. 11:44
 6/35 A kérdező kommentje:
2 hónap van a 2 fiú között, vagyis az első fiú egyszeri alkalom volt, de ő is volt az első, aztán két hónapra rá egy másik fiúval akivel most vagyok együtt, ez mennyire elítélendő?
2016. máj. 18. 12:23
 7/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nem elítélendő.

Én saját magam tapasztalatából tudom, hogy hiába indul valami részemről komolynak, hiába vágyom komoly kapcsolatra, nem biztos, hogy az lesz belőle. Ettől még nem vagyok komolytalan és pasizós. Csak pont nem jött össze az illetővel.

Nem hiszem, hogy az gond lenne, hogy 2 hónap volt a két fiú között. 18 éves vagy, nem vagy szűz, nem gond, ha nem vártok hosszú hónapokat a barátoddal.

2016. máj. 18. 12:25
 8/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Igazából az elsővel is komolynak indult, de egyszerűen meguntam és nem bírtam mellette lenni. Aztán sajnálatos módon erre azután jöttem rá, hogy lefeküdtem vele.:D
2016. máj. 18. 12:28
 9/35 anonim ***** válasza:
Te döntésed, de viszont ne hangoztasd az életed folyamán az "első egyszeri alkalom volt". Mármint ha alkalmi egyszer volt...
2016. máj. 18. 12:30
 10/35 anonim ***** válasza:
51%

Azt hogy ribizli.

Én nekem az a normális ha huszonévesen veszti el valaki,akkor már érett rá,meg felelősségteljesebb.

2016. máj. 18. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!