Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, taszító, ha egy lány csak 150 cm?
Könnyen eszébe juthat.Főleg ha még ha még piszkálják is miatta néhányan.
Engem borzasztóan idegesít az a 150cm..mert hogy én is ugyanannyi vagyok.Szóval tudom milyen rossz..főleg ha még meg is említik akár csak viccelődve is.
Nem lenne vele problémám, azzal már inkább, hogy még elég fiatal lennél hozzám.
Bár fene tudja, állítólag az sosem baj, ha a lány a fiatalabb :D
Most komolyan van olyan akit ez zavar? A mai világban ahol már lassan az összes lány 180 centi fölött lesz , én nagyon örülök ha látok egy kisebb törékenyebb kis cuki lányt , nekem egyből jobban bejön mint a magas társaik.
No meg az én all time favorite csajom Mila Kunis is tök pici , plussz nem is igazán tudok ilyen colosabb szexbombát mondani híres színésznők vagy zenei előadók közül.
Szvsz nekem bejön ez a dolog és én nagyon szoktam tetszeni a lányoknak :) Szóval fel a fejjel, bár te amúgy is mindig felfele nézel :DDDDDDD Nemám :D
Én is 150 cm vagyok, 16 éves. Nekem is szokott lenni ilyen félelmem, de azokat a fiúkat, akikkel eddig volt dolgom, nem zavarta.
Megtanultam szeretni a magasságom, bár azért plusz 10 cm-t elfogadnék.:D Sok barátnőm mondja nekem, hogy milyen jó
Nekem, mert a fiúk ezt jobban szeretik.
Engem néha piszkálnak, de csak 1-2 embertől nézem el, vagyis inkább csak egytől, mert vele olyan is a kapcsolatom. :) A többieknek visszaszólok durván.
Előző voltam még.:D
Tapasztalat:
a veled hasonló csajok olvadoznak a 180-200 cm pasikért, de elküldik a 165cm pasik a jóku*vaanyjába, mert nekik az kerti törpe.
A hozzáállás taszít minket - és általánosítottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!