Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, taszító, ha egy lány...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, taszító, ha egy lány csak 150 cm?

Figyelt kérdés
Tizenhét éves vagyok, vékony, normális testalkattal, állítólag helyes arccal, de a magasságom miatt mindig voltak komplexusaim. Babaarcom van, ezért konkrétan volt már, hogy általános iskolásnak néztek, vagy amikor rúzst néztem a drogériában, megkérdezték, hogy nem vagyok-e ehhez még egy kicsit fiatal. Taszítja a fiúkat, ha a lány alacsony?

2016. máj. 10. 20:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Könnyen eszébe juthat.Főleg ha még ha még piszkálják is miatta néhányan.

Engem borzasztóan idegesít az a 150cm..mert hogy én is ugyanannyi vagyok.Szóval tudom milyen rossz..főleg ha még meg is említik akár csak viccelődve is.

2016. máj. 10. 20:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez inkább fordítva szokott igaz lenni, szóval semmi aggódni valód szerintem.
2016. máj. 10. 22:31
 13/19 anonim ***** válasza:

Nem lenne vele problémám, azzal már inkább, hogy még elég fiatal lennél hozzám.

Bár fene tudja, állítólag az sosem baj, ha a lány a fiatalabb :D

2016. máj. 10. 22:34
 14/19 anonim válasza:

Most komolyan van olyan akit ez zavar? A mai világban ahol már lassan az összes lány 180 centi fölött lesz , én nagyon örülök ha látok egy kisebb törékenyebb kis cuki lányt , nekem egyből jobban bejön mint a magas társaik.

No meg az én all time favorite csajom Mila Kunis is tök pici , plussz nem is igazán tudok ilyen colosabb szexbombát mondani híres színésznők vagy zenei előadók közül.

Szvsz nekem bejön ez a dolog és én nagyon szoktam tetszeni a lányoknak :) Szóval fel a fejjel, bár te amúgy is mindig felfele nézel :DDDDDDD Nemám :D

2016. máj. 11. 07:49
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én is 150 cm vagyok, 16 éves. Nekem is szokott lenni ilyen félelmem, de azokat a fiúkat, akikkel eddig volt dolgom, nem zavarta.

Megtanultam szeretni a magasságom, bár azért plusz 10 cm-t elfogadnék.:D Sok barátnőm mondja nekem, hogy milyen jó

2016. máj. 11. 15:55
 16/19 anonim ***** válasza:

Nekem, mert a fiúk ezt jobban szeretik.

Engem néha piszkálnak, de csak 1-2 embertől nézem el, vagyis inkább csak egytől, mert vele olyan is a kapcsolatom. :) A többieknek visszaszólok durván.

Előző voltam még.:D

2016. máj. 11. 15:56
 17/19 anonim ***** válasza:
48%
Dehogy taszító.Nagyon is jó,hogy végre látni egy alacsony lányt.Gondolom a lánybarátaid piszkálnak ezzel,de ők nem tudják,hogy a fiúk az alacsony lányokat szeretik
2016. máj. 13. 11:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Tapasztalat:

a veled hasonló csajok olvadoznak a 180-200 cm pasikért, de elküldik a 165cm pasik a jóku*vaanyjába, mert nekik az kerti törpe.

A hozzáállás taszít minket - és általánosítottam.

2016. jún. 9. 18:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem
2021. okt. 10. 17:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!