Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Darker than White~ kérdése:
Fiúk! Nektek imponáló vagy inkább taszító ha egy lány szereti a rockot?
Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 07:44
1/30 anonim válasza:
Igényes zenekarok esetén imponáló, gagyirock esetén kevésbé. De ettől jóformán semmi se függ.
3/30 anonim válasza:
biztos, hogy kizaro ok lenne. mar csak azert is mert a zene izles egy bizonyos eletszemlet is von mamga utan, es biztos nem egyezne az enyemmel a rockerek sotet depis vilaguk.
4/30 anonim válasza:
annak ellenére, hogy a saját zenéjük iránt mennyire kiállnak kérdezve/kérdezetlenül, szerintem a rokkerek a legnagyobb zenefikázók az egész palettán
amúgy se jön be a feketefarmer fekete póló soksoros acélbetétes
egy lány nézzen ki lánynak, ne kikötőmunkásnak
5/30 anonim válasza:
Amennyiben kibírod, hogy a nagyon hörgős rockot az én légteremben fülhallgatón át hallgasd és kibírod, hogy ne csak feketét ruhát meg acélbetétest hordj, akkor abszolút nincs semmi baj.
6/30 anonim válasza:
Végre van valaki aki normális zenét hallgat
7/30 anonim válasza:
Ha a rockot normális zenének lehet nevezni....
8/30 anonim válasza:
Az tök jó dolog ha szereti, viszont azért pl. öltözködésben maradjon már meg viszonylag nőiesnek ha lehet.
9/30 anonim válasza:
Szeretheti,de ne legyen ilyen gyökér animeb/zi,eret vágós,pearcinges,csöves.
10/30 anonim válasza:
Érdekes dolgokat olvastam most a rockerekről.. Mer nem vagyunk se depisek, nem vágjuk az erünket. És nem fikázunk le más zenei műfajt se. Mivel rocker vagyok azért mégis jobban tudom. Sőt szerintem barátságosak vagyunk. Szóval nem tudom honnan vettétek azt h depis és érvagdosósak vagyunk. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!