Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Darker than White~ kérdése:
Fiúk! Nektek imponáló vagy inkább taszító ha egy lány szereti a rockot?
Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 07:44
22/30 anonim válasza:
és miben nyilvánul meg, hogy rokker? 11 évesen Ozorára jár?
azt se tudja mit jelent rokkernek lenni
főleg az igénytelen magyar rokkzenére
23/30 anonim válasza:
Szerintem igenis tuddja..... De ezt te úgysem tudod felfogni.....
24/30 anonim válasza:
A 11/13 évesek nem szerethetik a rock-ot vagy mi?
25/30 anonim válasza:
szerintem meg 20 éves létemre kicsit többet láttam a világból mint ti és kicsit több olyan helyen jártam ahonnan 10 után titeket kivágnának vagy alaból be sem engednének
jajj de kis butácskák vagytok...
26/30 anonim válasza:
Jó...hagyjuk nem fogod úgyse megérteni. Te győztél,okos enged szamár szenved 15L
27/30 anonim válasza:
Mivel a húgom rockzene mellett nőtt fel sokat tudhat róla. És nem hiszem h az olyanok mint az Ossian, Pokolgép, Tankcsapda, Depresszió igénytelenek lennének, mivel ő ilyeneket hallgat.
28/30 anonim válasza:
Örülök h 20 éves létedre többet tudsz, de a szüleim is mindig rockerek voltak és többet tudnának mondani mint te.
29/30 anonim válasza:
hát sajnállak második generációs életművész leszel...
30/30 9opal válasza:
határozottan imponáló kivéve , ha az öltözködési stílusod is az. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!