Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz, ha 15 évesen már 5 fiúval smároltam és ebből csak egyetlen eggyel voltam együtt?
Bocsi akkor rosszul írtam tényleg..
azt hogy eggyel voltam együtt azt úgy értettem, hogy vele voltam együtt kapcsolatban.
De vele sem feküdtem le.
:)
Ma ennél gázabb dolgot még nem is hallottam...
Remélem, az összes srácnak elmegy tőled a kedve :)
igen.
ennyi idősen már legalább 100fiúval kellet volna smárolni,és a felűkkel együtt lenni.
egy frászt.tök normális,talán az együtt levés az korai volt.
Hát azt ítéld meg magad, hogy gáz v nem!
Az én véleményem az, hogy picit lassíts, és fektess nagyobb hangsúlyt magad megismerésére! Hogy minden pillanatban összhangban légy a testeddel, ismerd fel az érzéseidet, tudd mire van szükséged, mik a céljaid :)
Erre azért van szükség, hogy ne egy ilyen érzelmi kavalkádban legyél, mint mostanában lehetsz, hanem tudatosan tudd irányítani az életed :)
önismeret és az érzelmi intelligencia nagyon fontos dolgok, mind a mai világ kihívásai, mind saját boldogságunk miatt (pl szerelmi élet) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!