Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi legyen a csajjal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi legyen a csajjal?

Figyelt kérdés

A sulibol az egyik csaj (nevezzük Katinak). Őt mindig azzal "zaklatják" hogy bejövök e neki??, mivan velem? stb.. (Pedig nem is beszéltünk meg semmi ilyen) és ez fordítva is így van! Nagyon össze akarnak hozni minket. Tegnap rám írt.<br>

Beszéltem vele es odaáig fajult a beszéltetés hogy... <br>

van egy csaj (nevezzük Julinak) akinek tetszek és, megkérdezte hogy nekem ő tetszik? Megmondtam neki az igazat. Megsértődött mert előtte meg azt mondtam neki hogy bejön nekem! <br>

Ma is rám írt. De csak annyit beszéltübk hogy szia! mizu?.....<br>

Szóval nem tudom hogy, kellenék még neki?<br>

Most össze jönnék Julival de mivel jóba vannak, ezért nem tudom hogy, Kati  említené-e neki a dolgot?!?! Esetleg megmutatná a beszélgetést.. <br>

Nem tartalmaz olyan dolgokat az a beszélgetés, de félek hogy azt hinné hogy, én mindkettőjükkel ki akarok kezdeni vagy valami ilyesmi..<br>

Picit tanácstalan vagyok!!

2016. ápr. 17. 22:34
 1/5 anonim ***** válasza:
itt nem működnek a html kódok ;)
2016. ápr. 17. 22:46
 2/5 A kérdező kommentje:
lehetne kérdésre válaszolni?? :) :"D
2016. ápr. 17. 22:54
 3/5 anonim ***** válasza:

Döntsd el magadban, hogy mihez akarsz kezdeni. Az után tarts ki mellette. Az is egy lehetőség, hogy pl. egy hónapig nem foglalkozol velük. Megteheted, hogy egy hónapig nem járkálsz senki után. Ha pedig elég bátor nagyfiú vagy, még mondod is Katinak, hogy nem szeretnél vele komolyabb kapcsolatba bonyolodni, akár elfogadja, akár nem.

Fogalmam sincs, hogy Kati és Juli mit beszélget egymással; kérdezd meg tőlük

2016. ápr. 17. 23:07
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm!:D

jöhetnek még!!!!

2016. ápr. 17. 23:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Az egyenes út a legrövidebb! Amelyik bejön, mondd meg neki, amelyik nem jön be, azzal is közöld finoman, hogy esélytelen. Utána hajts rá a Julcsára.
2016. ápr. 18. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!