Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit mondjak neki? Bele egyezze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit mondjak neki? Bele egyezzek? 15/F

Figyelt kérdés
Az egyik 12 éves lány ismerősöm ma rám írt, és azt írta, hogy "szeretne velem csókolózni". Nagyon meg lepődtem, kérdeztem, hogy miért, és azt írta, hogy ki akarja próbálni, és tudja, hogy még én sem csináltam soha, és hogy nem bánnám meg. Ha bele egyezek, akkor már jön is át. Mintha kicsit meg tetszett volna, ahogy írta, és nagyon kívánom, és úgy érzem, hogy nagyon szeretnék vele csókolózni, de valahogy még is mintha nem akarnék.. Nem tusom eldönteni, hogy mit csináljak. Szerintetek?
2016. ápr. 17. 09:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Hívjad azonnal:) Hozzám is küldhetsz egyet:) 14/F
2016. ápr. 17. 09:28
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem várj még 2 évet:'D
2016. ápr. 17. 09:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!