Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják rám a fiúk hogy "túl jó" vagyok hozzájuk? 16L
Sok fiú szerint szép vagyok,de nem nagyon mernek kezdeményezni.Az egyik fiúbarátom nemrég mondta,hogy tuti bepróbálkozna meg bejövök neki,de túl jó vagyok,ezért se próbálkozott soha.9 hónapja van barátom,mielőtt összejöttünk,egyértelmű volt hogy bejövök neki,de próbálkozni már csak akkor mert mikor ittam valamennyit.Sok fiú tetszett már,és ez a tetszés kölcsönös volt,de nem kezdeményeztek,pedig nem vagyok bunkó,szeretek ismerkedni,viccelődni,bulizni stb.Fontos számomra a tanulás is,orvosi pályára készülök.Szeretem az állatokat,zenéből kb mindenféle van ami tetszik de leginkább rockot és popot hallgatok.Nem vagyok duci,168cm/54kg vagyok.Szóval nem azért,de semmi olyan riasztó nincs bennem :D
Képet nem küldök.
Szerintetek ez miért van?
Mert a sracok mar annyi elutasitast kaptak altalaba hogy inkabb a jobb csajokat hagyak
Meg nem mindegy van pasid igyis
"Az egyik fiúbarátom nemrég mondta,hogy tuti bepróbálkozna meg bejövök neki,de túl jó vagyok,ezért se próbálkozott soha."
A barátok nem jönnek be egymásnak. Te neki bejösz, innentől kezdve ezt max. csak barátságnak lehet csúfolni. Te megelégszel ezzel?
Én nem tudom a választ ennyi infó alapján. Nem kedvelem a bulizós lányokat, az ismerkedőseket meg végképp nem ,mert komolytalannak és pasizósnak tűnnek. Inkább én lennék túl jó hozzád.....
#8: Nagyon mellényúltál, nem vagyok se magamba forduló, se unalmas. Vagy aki nem bulizik és nem csajozik/pasizik, az csak unalmas lehet? Ez a két féle embertípus létezik?
Hogy neked 16 évesen mekkora tapasztalatod lehet....
Én csak egy válaszlehetőséget vázoltam fel, mert ez lehet az egyik ok, tetszik vagy nem tetszik.
Ha orvos akarsz lenni, ennél jóval több komolyság kell.
Üdv.:7-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!