Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak neki?
Figyelt kérdés
Mit es hogyan mondjak neki?az a lenyeg hogy iskolai sí táborban voltam es volt egy nálan 2 évvel idősebb fiu akinek nagyon bejövök ezt en is tudtam... este felelsz vagy merszeztünk a haverjai persze folyton vele nyaggattak felelsz mersz vagy vetkőzöl volt már nembtudtam mit leveni már volt lányl szájrapuszi stb es hat termeszetesen a fiut förgeték es meg kellet csókolni nem is gáz edig egy csok oke...de másnap végi ott nyuztak hogy olyan boldog volt utánna meg hogy ma van a szülinapja csókoljam már meg stb.. en megmondtam hogy nem fogom de a pali meghalotta megvigasztaltam legalábbis próbáltam a legjobb barátja eléggé lecseszet. De este egy pöpet berugtam es hát nem szépitek azt sembtudtam hogy mi van es cagy 1 órát sirtam a oalinak aki józan volt aztán a legjobbarátnőm eskezdi hat neked majd jólesz xy(a fiu nevet mondta) en meg nagy hangosan dehogy is kinek jell az hát meghalotta felment es elkezdtem ott lent nehány funak hogy en nem akartam megbántani stb ere az egyek meny fe smárold le fel id mentem ott elgonfolkodtam ere megjelent a pali kétt szobatársa es elkezdik mostmár smárold lem eg mostmár muszálY neg mindjárt sir belöktek az ajton leultem meleé lesároltam es kimentem ..másnap folytan lyött utánnam en közönyös voltam már viszaéetünk a táborbol de meg mindig irigat meg ilyenek.. mondtam neki hogy inkább személyesen kéne en nem akatom megbántani elméletileg szerelmes belém de nem tudom abszolut nem az esetem,nem akarom negbánrani de hitegetni se léci segitsetek.!?2016. márc. 1. 21:38
1/5 anonim válasza:
Hány évesekről szól ez a történet?
3/5 A kérdező kommentje:
en 14 multam ő 16 mult ja tudom fiatal vagyok meg minden de léci ne csesztessetek vele mer csak 16 eves barátaim vannak es hozájuk igazodtam ez most tudom hülyen hangzik de ez van
2016. márc. 2. 22:08
4/5 anonim válasza:
"lyött" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
5/5 A kérdező kommentje:
XD a retardáció szintjei mester szint》lyött😂😂😂😂
2016. márc. 3. 19:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!