Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Itt, a GyK-n mennyire vannak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt, a GyK-n mennyire vannak normális emberek?

Figyelt kérdés
Esetleg valakinek lett már innen komolyabb kapcsolata?😌

2016. ápr. 17. 01:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát nemhiszem
2016. ápr. 17. 02:01
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsolat nem, de komoly barátság igen.
2016. ápr. 17. 02:38
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok normális emberrel találkoztam az elmúlt egy hónapban. Egyre több normális ember les itt.

Kapcsolatom nem lett mert mostani barátomtól nem tudok megszabadulni...

De egyel nagyon jó barátok vagyunk másokkal beszélő viszonyba harmadik meg Közelebb áll hozzám mint bárki más.

2016. ápr. 17. 06:58
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

Nézőpont kérdése.

Abnormis kérdésre normálisan válaszolót abniomisnak tekintik.

Nem normális kérdésre adott nem normális válasz, az bizony normális.

A kérdés: kinek a szemében?

2016. ápr. 17. 07:07
 5/14 anonim ***** válasza:

Vannak. Ha azt nézed, akkor bárkiben találhatsz valami errort itt, ha úgy állsz hozzá. De a való életben is ugyanilyen emberek mászkálnak. És ha magadba nézel benned is van. Bennem is van.

Komoly kapcsolatom nem lett, csak rövidebb. De azt mondjuk én basztam el.

2016. ápr. 17. 07:18
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
nyugi it akiröl asziszed hogy normális a végén kiderül hogy elvágná a torkod ha taliznál vele
2016. ápr. 17. 07:33
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
még nem tudom h komolyabb kapcsolat lesz e.. 1 hónap múlva írok megint ide mikor kiderült:D
2016. ápr. 17. 07:38
 8/14 Thomika20 ***** válasza:
Ismertem már meg embert innen, voltak normálisabbak. De semmi komoly.
2016. ápr. 17. 08:30
 9/14 anonim ***** válasza:
66%
ismerek olyan párt akik itt ismerték meg egymást már 2 eve együtt vannak de azért szerintem a nagyatlag az normális itt a probléma 2 dolog szokott lenni mondjuk a lányoknál... vagy baromi messze van tőled vagy külsőre ronda... na most persze tisztelet a kivételnek és elnézést attól akit megsertettem de en ezt így vettem észre
2016. ápr. 17. 08:37
 10/14 Thomika20 ***** válasza:
82%
Én is ismertem már meg normális lányt és igen, nagyon messze laknak. Szolnok megyéből én úgy veszem észre, itt nincsenek magányos, egyedülálló lányok :(.
2016. ápr. 17. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!