Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az dologról?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok az dologról?

Figyelt kérdés

kb mar egy honapja random az utcan reszegen osszeismerkedtem egy tarsasaggal ott egy fiuval nagyon joban lettem mindketten elegge kivoltunk olelgettuk egymast de igy is csak egy csok volt amikor hazakisert es megcsokolt

meg akkor beszeltunk is rola hogy baratnoje van (akkor meg nekem is volt baratom) de hogy "nem szokasa szeretni" a lanyokat..

aztan masnap vartam hogy bejeloljon,de nem jelolt igy en megtettem es ra is irtam.azota minden nap beszelgetunk es kozben azt mondta a baratnojevel is szakitott.kb 1-2hete.ha reszeg altalaban ramir,ha jozan akkor is de megesik hogy en irok ra :) egyebkent a "kavaras" ota 1x talalkoztunk ra kb 1hetre,jot beszelgettunk sokszor melyen a szemembe nezett :D akkor meg volt baratnoje

mi a velemenyetek errol a helyzetrol?egy fiunak mit jelent ez ? van esely valamire?

2016. ápr. 15. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szükséged van egy iszákos pasira? Gratulálok hozzá.
2016. ápr. 15. 18:59
 2/6 A kérdező kommentje:
attól még,hogy elvezi az eletet nem iszakos.amugy se ez volt a lenyeg
2016. ápr. 15. 19:06
 3/6 anonim ***** válasza:

"nem szokása szeretni a lányokat"

Egy újabb vonzó tulajdonság. Komolyan ennyire nem tudsz egy értelmes pasit kifogni, hogy ezen gondolkozol?

2016. ápr. 15. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:
nem ez volt a kerdesem,nem mondtam hogy lennek vele kapcsolatban,de kivancsi lennek a helyzetre
2016. ápr. 15. 22:40
 5/6 anonim ***** válasza:
osszejottel azota ezzel az alkoholistaval? :D
2016. júl. 13. 12:10
 6/6 A kérdező kommentje:
nem sajnos,elmenent az orszag masik vegere foiskolara :D
2016. okt. 8. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!