Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Melyik jön be jobban?
Figyelt kérdés
Mi jön be nektek jobban? Melyik stílus?
Ha egy lány rocker, ha visszahúzódó, ha kifejezetten egy pláza p*csa aki mindenét kiteszegeti közszemlére, vagy ha egy lány az átlag...
És mi a véleményetek arról ha egy lány egyszerre rocker de belsőre enyhén (tényleg enyhén) hippi és soha nem úgy öltözködik mint bárki a közelében pedig elítéli érte pl az osztálya?
(bocsánat fogalmazni nem igazán tudok)
2016. ápr. 10. 09:27
11/13 megadeth18 válasza:
Ha rocker és belsőre hippi, azt nagyon nagyon nagyon adom, mert én is ilyen vagyok. Nem a fekete emós gót szarokra gondolok, csak a lényeg, hogy tudja, mi fán terem a jó zene. Szóval az ilyen Woodstock mentalitású lányok azok bejönnek. Am. ha konkrét valakiről van szó, akkor küldhetsz róla képet, és akkor jobban el tudom dönteni.
12/13 A kérdező kommentje:
Álltalánosítottam picit. Az elején.
Igazándiból a második fele azért van mert én ugye ilyen vagyok csak mindenki mondja hogy hú de izé meg nem lehet egyszerre ,,lázadó" és békepárti az ember...
De mért ne?!😂
2016. jún. 11. 19:23
13/13 A kérdező kommentje:
Ja és a kép nem fog menni mert olyan de OLYAN béna vagyok ezen a téren hogy azt el se hinnéd😂
2016. jún. 11. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!