Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek melyik jön be jobban?
A sportos csajok vagy a plázacica vagy pedig a k...a? Mert nem tudom eldönteni :(
Én sportos lány vagyok aki szeret sportolni, de mindig azt látom h a plázacica meg a k...a jönnek nektek be be. Az öltözködésemmel nincs semmi baj de akkor miért van ilyen ?? Nem értem
15/ L
Ezek közül egyik sem.
Legyen normális, ne k_urvás, nem plázacicás, és ne is egy sport lady.
Ezek így eléggé primitíven meghatározott kategóriák. Te sportos vagy, a többi meg 'cica' meg 'k...va'? Degradálóbb kifejezést nem találtál volna?
Nekem igazából a bunkó csajok általánosságban nem jönnek be, főleg azok, akik lenézik azt, akinek más a stílusa, és általánosítanak.
Te meg őket nézed le. Ez mennyivel jobb?
Az a gyanúm, a stílusoddal azért gondok vannak. Mert amúgy sok nem csak sportos, hanem kifejezetten sportoló lányt ismerek, és nincs nagy gondjuk az ismerkedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!