Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit érzek ez...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit érzek ez iránt a lány iránt?

Figyelt kérdés

Szóval van egy lány az osztályban, akivel én nagyon szeretek beszélgetni, jobban, mint bárki mással. Én szinte mindent elmondok neki, viszont ő kevesebbet beszél, szinte mindig én keresem.

Szerintem neki még mindig csak egy egyszerű haver vagyok.

A probléma az, hogy nem nagyon tudom eldönteni, hogy amit iránta érzek az micsoda. Sosem így éreztem, amikor tetszett egy lány. Mindegy nekem, hogy hogyan, csak vele lehessek, csak vele beszélhessen. Sokszor rajta gondolkodok, és teljesen beleélem magam a helyzetében, ha valami rossz történik a kapcsolatában stb.

Szerintetek ezek alapján én többet érzek iránta, mint barátság vagy csak simán kötődök hozzá, valami különlegeset láttam-e meg benne?

16/F

2016. ápr. 6. 17:27
 1/2 anonim válasza:
Ez vagy egy különleges, de sima kötődés, vagy lehet az eddigieknél még erősebb vonzalom. Dönteni nem tudok helyetted, neked kell megítélned a helyzetet.
2016. ápr. 6. 20:41
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen, én is úgy gondoltam, hogy vagy most érzek IGAZÁN valamit egy lány iránt először/vagy valami különleges: olyan ember számomra, amilyet nem minden héten ismer meg az ember. Sajnos fogalmam sincs.
2016. ápr. 6. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!