Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-17 éves fiúk nektek milyen lányok tetszenek? (Pl. :testalkat, arc, belső tulajdonságok, haj)
vékony, sportos, karcsú lányok
nekem a szép arcúak, igényes csajos külső.
haj az hosszú szőke, szőkésbarna esetleg barna.
belsőleg kedves aranyos figyelmes odaadó szeretetteljes :)
Legyen csecses formás popsi hosszú fekete haj szolizott bőr nagy szemek
Öltözködjön nőiesen pl miniszoknya magassarkú v kivágás alapkövetelmény
Szeressen táncolni mulatni bulizni legyen vad és szenvedélyes
180-185 cm,90 kg vörös vagy esetleg fekete rövid haj,(bár nekem tetszik a színes is)
Szeretem,ha van mit fogni egy nőn!
És ha lehet a feneke legyen nagyobb...almaszerű
Belsőleg legyen: akaratos,domináns,vezető egyéniség,de ezek mellett szeretnivaló:)
175cm kicsit teltebb alkatú, barna hajú, nagyon sötét barna nagy szemű, telt szájú, ne fesse ki a szemöldökét olyan borzalmasra:D
Humoros kicsit csúnyán beszélő (de humorosan csúnyán), érzékeny de ne hisztis, laza gondoskodó csajszi akinem a pénzre megy és nem kell neki minden vadonatúj iphonebol 3, sminkelje magát de ne túl (ne legyen 4kilo alapozo az arcán és ne 3szemöldökceruzát használjon el reggelente )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!