Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zolee0212 kérdése:
NEM vagyok meleg, DE. HELP?
Figyelt kérdés
de mégis, ha közelembe jön egy csaj, vagy szeretne velem beszélni, beparázok, olyan értelemben, hogy levörösödök, nem figyelek oda mit mond, félek, és még néha szemtelenül beszélek (hahaha). Nem tudom miért, pedig szeretném, ha lenne egy szép, normális csajom, de egyszerűen olyan szégyenlős vagyok, hogy még facebookon se merek ráírni egy lányra SE! Mit tudtok javasolni?2016. márc. 30. 18:14
1/5 anonim válasza:
És ehhez,hogy jön az a mondat hogy "nem vagyok meleg". Ki feltételezett volna ilyet?
Egyébként csak tapasztalatlan vagy és ezért félsz a lányoktól,pedig nem kéne. Nem harapunk ne aggódj:)
2/5 anonim válasza:
ferfi vagy vagy nyafogos kislany? mi lenne veled ha besoroznának? ott is összesz*rnad magad? ne szorakozz mar...növessz tököt és menj oda hozza...mi a legrosszabb ami törtenhet? azt mondja nem...és akkor? mezs a következőhöz...ha nemet mond akkor ugyanott vagy mintha meg sem probaltad volna csak legalabb az eselyet emgadtad hogy igent mondjon...ne legyel félős kislany szedd össze magad és menj oda a gyava nyafogos sracokat nem szeretik a lanyok nekik a hatarozott vezetőjellem kell
3/5 anonim válasza:
azer van ez mer bejön a csaj :'D
4/5 anonim válasza:
jól mondja az egyes amugy nem harapnak de ameiknek műkörme van az ojat karmol h beszarsz de kaja ><
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, szóval meg kell komolyodnom, mert kis kocka vagyok. OK.
2016. márc. 30. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!