Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Már egész pici korom óta tudom, hogy nem vagyok heteró. Úgy gondoltam nemtől, és mindentől függetlenül tudok szerelmes lenni/vonzalmat érezni. Azonban mostanában elgondolkoztam. Eddigi életem során (ami nem olyan sok mondjuk) csak nőkhöz vonzódtam, csak beléjük voltam szerelmes.Persze még fenn áll az esélye annak, hogy egy férfi tetsszen meg, de megijeszt a lehetőség, miszerint csak a saját nemem vonz. Leszikus, homoszexuális emberek! Ti hogyan fogadtátok el magatokat?

2016. márc. 9. 08:17
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért kell az embernek megijednie saját magától ? Az ókori bölcs tanács: ismerd meg önmagadat. Ráadásul ez a folyamat az ember élete végéig tart. A megismeréstől pedig nem kell félni.
2016. márc. 9. 08:23
 2/5 anonim válasza:

Először is az első válaszolóhoz szólnék hogy az embereknek (meg amúgy az állatoknak is) az ismeretlen és néha az új dolgok is ijesztőek.

Kedves kérdező: Ez elég nehéz téma és sose értettem teljesen, nem is tudom ha nem vagyok képes átérezni. Az elején kérdezted ugye hogy leszbikus vagy-e aztán egyből mondtad hogy tudod hogy nem vagy hetero. Akkor gondolom max biszex lehetsz. De ha kis korod óta érzed akkor már hozzá szokhattál volna mert tipp erre nincs max egy pszichológus tud bölcset mondani. Tehát csak az idő segít megbarátkozni vele. De nyugi amúgy is jobban elfogadják ezt mint a férfiaknál.

2016. márc. 9. 09:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

#2 szerintem ne keverjük ide ezt a biszex dolgot. Elsőnek igaza van, ismerd meg magad és fogadd el magad. Nagyon szörnyűek azok a lányok akik nem bírják eldönteni, hogy homo vagy bi... Már mindegy is nekik, csak legyen valami. Ez nem jó. Tudom létezik valóban biszexuális ember, de manapság meglepően sok és kételkedek benne, hogy szexuális vágyból biszexek vagy valójában.

Neked az a dolgod, hogy odafigyelj magadra és az érzéseidre és mondd ki amit érzel. Magadat ne csapjad be.

2016. márc. 9. 09:42
 4/5 anonim válasza:
Kislány, még annyi zavar lesz a fejedben életed során, hogy magad se hiszed már el. :D Ne agyalj ilyeneken, majd alakulsz az évek alatt. Ma már sokkal elfogadottabbak a melegekkel. Nekem régen az segített az elfogadásban, hogy hozzám hasonló emberekkel beszélgettem, sokakkal. Elmesélték a saját történetüket, és rájöttem nem vagyok egyedül. Próbáld ki! :)
2016. márc. 10. 11:19
 5/5 anonim válasza:
Szerintem pánszex lehetsz, ha úgy érzed, nemtől függetlenül tudnál vonzalmat érezni.
2021. dec. 16. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!