Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mennyi valóság...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mennyi valóság alapja van a Fifth Harmony-ból Lauren és Camilla kapcsolatának (Camren)?

Figyelt kérdés

2016. febr. 12. 15:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Semennyi.
2016. febr. 12. 16:18
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Camilla nem Shawn Mendessel jár? Valahol hallottam egy ilyesfajta pletykát.
2016. febr. 14. 22:57
 3/10 anonim válasza:
Eloszor en is azt hittem. De szerintem nem. Kettőjuk kozul Laurenbe latok egy kis hajlamot ilyesmire. Legalabbis amiket posztol neha tumblr-n.
2016. febr. 27. 08:03
 4/10 anonim válasza:
100%

Én Camren shipper vagyok, ha bejelentenék hogy igaz, sztem én abban a helyben szívinfarktust kapnék örömömben...

De hogy igaz lenne? Senki sem tudja... Rejtély az egész, ahogy azt sem tudjuk, hogy mi történt a liftben, hogy Lauren bi/leszbikus vagy sem, így azt sem tudjuk, hogy Camren igaz (volt)-e vagy sem. Olyan pletykák vannak, hogy egy taxisofőr egyszer szállította a két lányt és egyikőjük azt mondta hogy bi (a sofőr szerint lauren), vagy hogy Camilának Lauren volt az első csókja, mert mai napig nem mondta el. Vagy Dinah és a #camrenfeels-es tweetjei...

Lauren a hüvelykujján csomószor hord gyűrűt (a Leszbikusok tudják, hogy ez egy jel, hogy az illető meleg), Camila mindeig azt mondja, hogy ha ,,szerelmes leszek egy illetőbe (person) soha nem mondja azt hogy pasiba vagy fiúba. A másik a nap és a hold, akik csókólóznak. Camilának van egy nyaklánca nap medállal, Laurennek pedig egy holddal. És akkor döntsük el, hogy mi is történik. Vagy Lauren csomószor hívta Babenek Camzit... a legjobb barátodat lekicsimezed?

komolyan nem tudom, hogy mi folyik/olyt köztük, de én hiszek Camrenben.

Én hiszem, hogy történt valami, amiről csak a lányok tudnak.

2016. jún. 30. 14:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Furcsa, hogy már mindegyik bandában van egy pár, akit lehet shippelni...

Az előző válasza azért elgondolkodtatott :D

Kapcsolatról szerintem szó sincs, egyszerűen jól érzik magukat együtt.

2016. jún. 30. 19:07
 6/10 anonim ***** válasza:

Nézd meg ezt a videót, azok a pillantások... :) ;)

[link]

2016. jún. 30. 19:13
 7/10 anonim válasza:
Nagyon sok ideig úgy gondoltam, hogy egy újabb baráti kapcsolat, amit túlreagálnak. Azonban én is néztem néhány Camren videót youtube-on és elbizonytalanított. Ha már nem is, de valami biztos, hogy volt.
2016. júl. 8. 21:28
 8/10 anonim válasza:

Én láttam egy interjút amiben Lauren azt kérdezte Camilától, hogy ::Megengeded, hogy megcsókoljalak?(persze angolul)

Aztán odahajolt hozzá és azt hiszem meg is csókolta, de pontosan nem lehetett látni.

2016. dec. 1. 22:27
 9/10 anonim válasza:
Igen, együtt vannak. Fotózáson is láttam csókot.
2016. dec. 1. 22:28
 10/10 anonim válasza:
100%
2016. dec. 7. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!