Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejönnek az ilyen pasik? [többi lent]
2016. márc. 30. 05:27
11/21 anonim válasza:
ez csak vicc. biztos sokáig keresgélt, amíg talált ilyen szerencsétlen fejű gyereket.
12/21 anonim válasza:
Nem az hogy undorító, én esküszöm megijedtem O.O
13/21 anonim válasza:
Kiesik a műszemed, apám! Nem gondolod, hogy az eredetid szebb lenne? Én gondolom. Egy sima pólóban, egy normális testartással, tekintettel, némi igazítással talán(?) még egész helyes gyerek is lehetnél. Csak tudod, az emberek nem fogják erőltetni a fantáziájukat, hogy mi lehetnél, azt pontozzák, amit látnak. Második kép maga a lidércnyomás...
15/21 A kérdező kommentje:
am nem én vagyok hanem a neten találtam ezeket a képeket gondoltam lemásolom a stilusát
2016. márc. 31. 01:36
16/21 anonim válasza:
Ezeknek a lányoknak igazuk van változtass :) 19/F
18/21 anonim válasza:
szerintem nem. Max a pláza cicáknak jöhetsz be .. 17/L
19/21 anonim válasza:
Isten ments akkor inkább meghalok egyedül😂😂 15/L
20/21 anonim válasza:
Kicsi a szemed, a kezedet ne a nyakad vagy a szád elé tedd, hanem nyomd fel a seggedbe hátha attól kigubbad! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!