Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/11 anonim válasza:
Ha illik az adott lányhoz a rövid haj akkor nekem nincs vele bajom. Ez nem olyan dolog (nálam legalább is) hogy a rövid hajúakat nem szeretem a hosszút meg igen. De külön ilyen fétisem nincs hogy izgulok a rövid hajra :D
2/11 anonim válasza:
Alaktól függ de arányosan vékony + rövid haj az nagyon :D
17/F
4/11 anonim válasza:
Ahogy nekem sem. Ha már a mai világban a fiúk lányosodnak akkor legalább a lányok ne fiúsodjanak. :)
5/11 anonim válasza:
És a vállig érő szőke hajról mit gondoltok??
15/L
6/11 anonim válasza:
Nekem se, de nem azért mert úgy gondolom hogy fiús, hanem csak az ízlésem miatt. 17/f
7/11 anonim válasza:
Nekem nagyon *_* sajnos, vagy nem sajnos, van is egy ilyen fétisem. Egyszerűen begerjedek!
8/11 anonim válasza:
Vállig érő szőke haj alapjáraton elég vonzó nekem. Bár ez is személytől függ, mert van akin borzalmasan nézhet ki, pl egy túlsúlyos fekete nőn elég furán nézne ki
9/11 anonim válasza:
Én nem vagyok se fekete se túlsúlyos :) 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!