Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönnek a szarkasztikus lányok?
Sokat viccelődök ,van mikor "normális" poénokat sütök el,viszont sokszor szarkasztikus,gúnyolódó vagyok..:)
Sokan mondják,hogy jó a társaságom, vicces lány vagyok és mégis intelligens :D
Titeket nagyon zavarna,ha minden negyed órában elsütne mellettetek egy lány legalább egy poént?
Nagyon nem tudok komoly lenni,csak ha nagyon muszáj..
15 éves lány vagyok .
Nem igazán. Ha a gúnyolódás nem megy túl azon, hogy sértegeted az embert. Szerintem azzal sosincs baj, ha vicces vagy, csak a másik fél is gondolja így.
Viszont az talán egy picit gáz, ha kicsit sem vagy komoly.
Én inkább azt irtam volna,hogy bunkó stílusom van!
A Te poénjaid nem mki értékeli,sok bajod lehet még ebből!!!
Persze, a lételemem a szarkazmus. Nincs is jobb mint mások nyomorából viccet csinálni hahahaha
16f
Nálam a gunyoros hozzáállás a legbiztosabb dolog, hogy egy lány (vagy bárki) elvágja magát.
A szarkazmus általában egy védekezési mechanizmus; talán túl önbizalom-hiányos vagy, esetleg személyiségi problémákat próbálsz elfedni.
A szarkasztikus humorral semmi bajom nem lenne, ezzel viszont igen:
"Nagyon nem tudok komoly lenni,csak ha nagyon muszáj.."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!