Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek bejönnek a szarkasztikus lányok?
Sokat viccelődök ,van mikor "normális" poénokat sütök el,viszont sokszor szarkasztikus,gúnyolódó vagyok..:)
Sokan mondják,hogy jó a társaságom, vicces lány vagyok és mégis intelligens :D
Titeket nagyon zavarna,ha minden negyed órában elsütne mellettetek egy lány legalább egy poént?
Nagyon nem tudok komoly lenni,csak ha nagyon muszáj..
15 éves lány vagyok .
És persze, én viselem ha gúnyolódnak velem,legfeljebb én is mondok az illetőre valamit :)
Nem az a típusú vagyok, akit ha sértegetnek, akkor besértődik.
Saját magamon is tudok nevetni, és saját magamból is viccet csinálok, ha úgy van. Pl: tudni kell rólam, hogy nincsenek nagy melleim, amit már a fiúk is megjegyeztek. a múltkor egy fiú kérdezte, hogy a lányoknak a mellükben van a szívük(?? végtelen okos) mondom hogy én honnan tudnám, ha nekem nincs? (jó nyilván van, csak nem nagy :Dd) és együtt nevettünk rajtam.
Ha meg valami cikit csinálok, nem szégyenkezek miatta, csak nevetek a többiekkel :)
Talán tényleg lehet annak közé ehhez, hogy sokat gúnyolódtak velem régen :D
De jól esik, hogy sok fiúnak bejön ez :)
Kérdező, szerintem írj rám. :D
ÉN egyenesen imádom, ha egy lánnyal lehet baromkodni, és/vagy sokat baromkodik magától is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!