Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen lányok mennyire jönnek be a fiúknak?
Figyelt kérdés
Sokkal befordultabb vagyok, mint a velem egykorúak (15 éves vagyok). Próbálkoztam már öngyilkossággal, aminek azért meg is volt és meg is van az oka. Kicsit elvontabban öltözködöm. Ha valaki nem bunkózik, hanem elfogadja, hogy pl vagdosom is magamat, akkor normálisan viselkedem vele. Bújós vagyok, félős, de ezt nem nagyon szeretem kimutatni, ha nem bízok meg valakiben.2016. márc. 29. 19:45
1/8 anonim válasza:
Szia. Szerintem hagyd abba a saját magad vagdosását és akkor mindenkinek be fogsz jönni, mert egy fiú sem bírja elviselni, ha valakit szeret és látja hogy sérül. 17F
2/8 anonim válasza:
Nekem semmenyire se,mert gyenge jellem vagy,aki képtelen sok dologra,a vagdosás is ezt mutatja,majd a világ végez veled picinyem,ha csak nem előzöd meg. "rip in peace"
4/8 anonim válasza:
Az hogy bújós, félős, kissé befelé forduló az tetszik :) A vagdosás nyílván nem jó dolog de semmiképp nem ítélnélek el emiatt. Szóval nem lenne kizáró ok, inkább megpróbálnék segíteni hogy jobban érezze magát :)
5/8 A kérdező kommentje:
Kedves kettes, tudod, amíg te lenézed az ilyen embereket, addig valaki épp végez magával, akár az ilyenek miatt, mint te. Ugyanis, van, aki gyáva és elmenekül a problémák elöl, de van, aki annak ellenére is rosszul érzi magát, hogy megoldódnak a problémiái. Ez egy betegség. A mentális betegségek ugyanolyan fontosak, mint a többi betegség. De legyen igazad, gyáva ember vagyok. :)
2016. márc. 29. 20:07
6/8 anonim válasza:
Az, hogy befelé fordulóbb, és bújós vagy, nekem bejön! :) A vagdosás nem tetszik, de nem ítéllek el miatta, sőt megértem. Nem leszel ettől gyáva. Nem ismerem az életedet, de van, akinek a fizikai fájdalmak sokkal elviselhetőbbek mint a lelki...
16/F
8/8 anonim válasza:
ha szerinted is mentális betegséged van, menj szakemberhez. komolyan mondom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!