Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuknak tényleg egyáltalán nem tetszenek a sovány lányok?
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 12:57
1/19 anonim válasza:
Ez hülyeség. Sok fiúnak kimondottan a sovány lányok tetszenek.:)
2/19 anonim válasza:
Vannak olyanok, akiknek a sovány tetszik, meg vannak, akiknek a kövér, mg olyan is, akiknek valahol a kettö közt.
4/19 A kérdező kommentje:
nagybátyám egy ismerőse mondott nekem ilyeneket, meghogy a csontot csak a kutyák szeretik
2015. júl. 21. 13:07
6/19 anonim válasza:
Attól függ mennyire sovány.. meg van különbség a sovány és a sportos között..
7/19 anonim válasza:
"nagybátyám egy ismerőse mondott nekem ilyeneket, meghogy a csontot csak a kutyák szeretik"
Egy nagy marha volt aki ezt mondta.
Valojaban a kover/tulsulyos lanyokat szeretik nagyon kevesen.
8/19 anonim válasza:
"A csontot csak a kutyák szeretik" Az ilyen és ehhez hasonló mélyreható intelligens kijelentéseket csak az olyan emberek szájából hallani, akik alacsonyabb értelmi szinten vannak egy tevénél. Nekem például pont a sovány, kis mellű lányok jönnek be. Mindenkinek más az ideálja.
9/19 anonim válasza:
Mindenkinek más jön be, mindenkinek más az ideálja. Van aki a ducibb, teltebb lányokat kedveli, van aki a vékonyabbakat. Van aki a nagy mellet, van a ki a kicsit szereti. Speciel nekem tetszenek a sovány / vékony lányok :)
17/f
10/19 anonim válasza:
világéletemben a sovány lányok tetszettek és ahogy észrevettem 200 fiúból 199-nek ők jönnek be 16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!