A Fiúknak miért nem tetszenek a teltebb lányok?
Bírom az ilyen kérdéseket. "Miért nem tetszenek a fiúknak a vékonyabb/teltebb/barna hajú/szemüveges/alacsony/kismellű/nagymellű/barna szemű/farmert viselő/zöld szemű stb. lányok?
Aztán jön egy rakat válasz, amiben leírják többen, hogy bejönnek nekik az ilyen típusú csajok.
Minek ez a kérdés, nem értem.
De hogy válaszoljak is rá: nekem a telt lányok jönnek be, a barátnőm is ilyen típus. Ha Te az ellenkezőjét tapasztaltad, akkor valószínűleg rossz környezetben vagy, olyan emberekkel körülvéve, akiknek más testalkat tetszik.
Jómagam viszont azt veszem észre a tág ismeretségi körömben, hogy inkább a telt nők a favoritok.
"A lányoknak miért nem tetszenek a sörhasú fiúk?"
Ez ugyanilyen értelmes általánosítás. Regadd meg a széked karfáját: mindenkinek más tetszik.
Hát mert nem sok izgató van egy telt, hájas testben. De én alapvetően 2 csoportra bontom a teltebb lányokat:
-amelyik tisztába van vele, és tesz ellene sporttal, diétával
-és amelyik tesz magasról az egészre, nem diétázik, csak egész nap eszik, úgy néz ki mint egy bálna, és aztán a férfiakat okolja, hogy milyen szűklátású idióták, amiért nem kell egyiknek sem.
Gondolom érzed a különbséget a kettő között. Legtöbbször a második csoport olyan férfire vágyik, aki tett azért, hogy úgy nézzen ki ahogy kinéz, sportol, fut, valami. De milyen jogon, mikor ő meg az ég világon semmit nem tesz azért, hogy értékelhetően nézzen ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!