A laza, nyitott fiúknak a laza, nyitott lányok tetszenek?
Én is így gondolom, határozottan!
A környezetemben, ahová járok van több fiatal lány is és van köztük pár, aki tetszik.
Egy lazább, nyitott lányhoz odamenni is NAGYSÁGRENDEKKEL könnyebb, meg persze beszélgetni is vele. Míg ismerek olyat, akivel még soha 2 szót nem váltottunk, mert folyton csendesen ül és... kb ha 1x láttam mosolyogni.
Szóval kérdező, hidd el: RENGETEGET SZÁMÍT! És van egy olyan érzésem, hogy csak nem igazán akarsz oldódni a közegben, ahová tartozol.
22/F
Vedd akkor sokkal lazábbra vele!
És ösztönzésként had írjam le a saját példámat:
Még nyáron volt egy lány, aki ugyan oda jár ahová én... beszélgettünk egyszer-egyszer, telesen triviális apróságokról... és egyszer elejtettem neki egy apró bókot. (~jól állnak neked az efféle ruhák, vagy ilyesmi...)
Azóta kb egyszer sem szólt hozzám és kerül. Nem értem az okát, de nagyon rideg. :|
Na ez egy tipikus példája annak, hogyan NE kezeld a helyzetet. Ha egy srác nem jön be, mondd meg neki egyenest, hogy értse. Ha meg bejön... akkor szintén ne kerüld, hanem épp ellenkezőleg! Lehetsz kezdeményező is! De legalábbis éreztesd vele, hogy szabad a pálya! ;)
Csak azt is el kell érnie egy nőnek, hogy AKARJÁK megismerni. És ahhoz nyitottság kell, mert a zárkózottság unalmasnak tűnik.
köszi még egyszer a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!