Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Mit szólnak a lányok ahhoz,...

Mit szólnak a lányok ahhoz, ha megtudják, hogy tetszenek egy fiúnak?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány, és nem hiszem, hogy ne látszana rajtam egyértelműen, vagy hogy ne tudná kitalálni elég rövid idő alatt.

Ha nem vagyok az esete, akkor nem lesz túlságosan csalódott, hogy olyanoknak tetszik, akik neki nem?

A legtöbben hozzászoktak már, hogy véletlenszerű embereknek tetszenek?

2013. nov. 22. 02:21
 1/5 anonim ***** válasza:
uhh ahh ohh
2013. nov. 22. 02:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Mindenkinek jól esik, ha tetszik másoknak. Ha ez nem kölcsönös, de nem vagy zavaró, rámenős akkor is. De az igazi az, ha kölcsönös a szimpátia.
2013. nov. 22. 02:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Addig jobb míg nem tudja,mert ha nem tetszel neki utána az jön,hogy kevesebbet beszél veled és a többi ...
2013. nov. 22. 04:32
 4/5 anonim ***** válasza:

Lányfüggő, ki hogyan reagál.

A "szebbek" már megszokták, hogy sok férfinek tetszenek.

A reakciók változatosak.

Találkoztam olyannal, aki nagyon kedvesen utasított el, volt aki kevésbé kedvesen, vagy alázva (Jaaaaj, te azt hitted, hogy bejössz nekem? Pedig egyáltalán nem...)

Az eddigi leggonoszabb reakció az volt, hogy csomó ideig bizonytalanságban tartott a lány, aztán amikor mondtam, hogy döntse el elgyen szíves, akkor mondta, hogy férfiként nem jövök be neki. Tehát hízott a mája, hogy valaki teper utána, ennyi.

Na ez paraszt dolog.

De a legtöbben azért normálisak :)

2013. nov. 22. 09:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Hízelgőnek találom, ha tetszik az illető, ha nem.

Ha viszont elutasítás után is próbálkozik, akkor az nem kóser.

2013. nov. 22. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!