Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedjek utcán...

Hogyan ismerkedjek utcán discoba olyan lányokkal akik tetszenek bejönnek? Mivel lehet indítani? Többi lent

Figyelt kérdés
17 éves vagyok nagyon jól nézek ki.(tényleg így van, a lányok szerint) Szóval nem azzal van a gond hogy undorító ocsmány csúnya srác vagyok,de külsővel azért nem lehet csak hódítani mivel még nem járunk ott hogy a lány menjen oda a fiúhoz.Kicsit félénk vagyok ilyen téren( leszólítani valakit az utcán discoba odamenni hozzá) Internetes társkereséssel is próbálkoztam(elég nagy sikerrel) facebookon társkeresőkön tudok miről beszélni a lányokkal akikkel ott sikerült beszélnem mind el is tudtam hívni randizni stb.Ha lehet csak értelmes tippeket írjatok elolvastam már pár témához kapcsolódó kérdést az hogy legyek magabiztosabb oké majd igyekszek de az érdekelne leginkább hogy milyen dumával szöveggel tudok leszólítani egy lányt

2013. nov. 16. 23:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Fölszállott a PÁWA.
2013. nov. 16. 23:42
 2/8 Crood ***** válasza:

'17 éves vagyok nagyon jól nézek ki.'

Na ha így kezded akkor a Napra lehet nézni..:D

2013. nov. 16. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:
"Szia, szép vagy mint az új traktor!"
2013. nov. 16. 23:45
 4/8 anonim ***** válasza:

Attól még, hogy van egy jól sikerült képed, amit a neten mutogatsz, még nem fogsz jól kinézni. Netes ismerkedés könnyebb, ha lenne önbizalmad mert tényleg jól nézel ki, a személyes kontakt és nyitás és egyszerű lenne.

Én úgy szoktam csajozni, hogy szemkontatust teremtek, és nem veszem le róla a szemem, még akkor se ha elkapja a fejét. Ha látod rajta hogy benne van, akkor azonnal menj oda hozzá. Nem kell sugdolózni a haverokkal meg továbbkortyolni a piát, lássa hogy van önbizalmad. A 30as korosztálynál ez legalábbis bejön.

28/f

2013. nov. 16. 23:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Ha elkapta a fejét szemezés közben, miután odamentél, súgd neki oda mosolyogva, hogy te (mm te, kérdező ) nyertél, szóval muszály innia veled valamit.
2013. nov. 16. 23:53
 6/8 A kérdező kommentje:

#2 es igen így kezdem mert általában azok írnak ki ilyen kérdést akik az miatt önbizalom hiányosak mert csúnyák kövérek stb

3# ...

4# oké és mondjuk ha discoba táncol a lány akkor mivel mész oda ha mondjuk nem is néz téged mert elvan foglalva azzal hogy táncol meg a barátnőivel stb?

2013. nov. 16. 23:58
 7/8 A kérdező kommentje:
#4 nem egy jól sikerült netes képről van szó mert még épp az hogy a képeim elég rosszak de amit azzal leakartam írni az az hogy mikor nincs ott előttem lány akkor megy meg nyilván ugye egy netes társkereső oldalon nem kell valami nagyon nagyon extra szöveg csak simán köszönök ( pl szia ) utána meg már beszélgetek vele
2013. nov. 17. 00:00
 8/8 anonim válasza:
ha nem ismered és a csaj diszkóban táncol főleg a barátnőivel akkor ne menj oda mert szinte esélytelen keress olyan alkalmakat amikor legjobb ha egyedül van vagy olyan helyen ahol lehet beszélgetni
2013. nov. 17. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!