Hogyan ismerkedjek utcán discoba olyan lányokkal akik tetszenek bejönnek? Mivel lehet indítani? Többi lent
'17 éves vagyok nagyon jól nézek ki.'
Na ha így kezded akkor a Napra lehet nézni..:D
Attól még, hogy van egy jól sikerült képed, amit a neten mutogatsz, még nem fogsz jól kinézni. Netes ismerkedés könnyebb, ha lenne önbizalmad mert tényleg jól nézel ki, a személyes kontakt és nyitás és egyszerű lenne.
Én úgy szoktam csajozni, hogy szemkontatust teremtek, és nem veszem le róla a szemem, még akkor se ha elkapja a fejét. Ha látod rajta hogy benne van, akkor azonnal menj oda hozzá. Nem kell sugdolózni a haverokkal meg továbbkortyolni a piát, lássa hogy van önbizalmad. A 30as korosztálynál ez legalábbis bejön.
28/f
#2 es igen így kezdem mert általában azok írnak ki ilyen kérdést akik az miatt önbizalom hiányosak mert csúnyák kövérek stb
3# ...
4# oké és mondjuk ha discoba táncol a lány akkor mivel mész oda ha mondjuk nem is néz téged mert elvan foglalva azzal hogy táncol meg a barátnőivel stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!