A Fiúknak miért nem tetszenek a teltebb lányok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 5. 16:08
11/14 anonim válasza:
Nem vonzó, szexi. Pár kiló plusz van rajt az nem gond, de 65kg felett már necces.
De figyu nektek is csak a kocka has tetszik, szal' ne panaszkodj:)
12/14 A kérdező kommentje:
10-es válaszoló szerintem is így van.Amúgy 60kg vagyok és 165 cm.
2014. márc. 6. 15:28
13/14 anonim válasza:
10# vagyok.
köszi kérdező, hogy egy véleményen vagy velem. én srác vagyok és szoktunk csajokról beszélgetni, szal tudom, mi a szitu
14/14 anonim válasza:
"10-es válaszoló szerintem is így van.Amúgy 60kg vagyok és 165 cm."
Ezzel vigasztalod magad hogy a fiuk biztosan nem a vekony sportos csajokra buknak, csak ciki lenne a dundikkal megjelenni?
Na, ez egy marhasag :)))
Egyebkent meg neked tetszenek a pokhasu, vekony karu, hajlott hatu sracok? Esetleg a meretes sorhassal rendelkezo ferfiak? Vagy inkabb a kigyurt testalkat jonne be? Kockahas, mellizom?
Na ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!