Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiuknak tényleg egyáltalán nem tetszenek a sovány lányok?
Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 12:57
11/19 A kérdező kommentje:
tudom, hogy eléggé sovány vagyok. 173 cm, 52 kg. engem nem zavarna a súlyom személy szerint, de folyton megjegyzéseket kapok, és nem tudom, hogy most tényleg ennyire vállalhatatlanul nézek ki, vagy valami más oka van
2015. júl. 21. 13:23
12/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem vészes szerintem :)
13/19 anonim válasza:
Hát ha van kedved küldhetsz egy képet, ezt így nem lehet megmondani... van akinek jól áll a soványság, van akinek nem annyira.
15/19 anonim válasza:
nekem a teltebb alak jön be, de nem ez a döntő...
a barátnőm nem telt és nem is vékony, a kettő között...
a nagyon vékony lányok nekem nem tetszenek...
a legjobb barátomnak meg a vékony lányok jönnek be...nem vagyunk egyformák...
22F
16/19 Technokol Rapid válasza:
Amennyiben az 52 kilódból 10 kilót nem a melled tölt ki, nem lehetsz sovány. Ez így tökéletesnek tűnik ;)
17/19 anonim válasza:
Egy kép egyébként jó lenne rólad!
A sovány? Nekem nem tetszenek a sovány lányok, de lehet te nem is vagy sovány, csak nagyon vékony. Az meg nem ugyanaz! Egy nagyon vékony lány még lehet bejövős, csak jól álljon neki:)
18/19 anonim válasza:
A csajom pont ilyen magas mint te es csak 2 kiloval volt nehezebb nalad amikor megismertem, baromi csinos volt.
Sportolj, izmosodj, az ilyen gyokereket meg xard le.
19/19 anonim válasza:
En is mindig megjegyzéseket kapok, de nem kell vele fogalkozni, csak irigyek. Mindenki foglalkozzon a saját alakjával:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!