Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a szeplő jó vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a szeplő jó vagy rossz külső tulajdonság?

Figyelt kérdés
Leszögezném, hogy nem vagyok tele szeplőkkel, van pár az orrom környékén. Nekem sose tetszett, és emiatt mindig kevesebbnek gondoltam magam. Szerintetek ez még belefér? (alapjában véve nem lenne csúnya arcom, de emiatt mégis ezt látom). 15/F

2016. márc. 27. 21:17
 1/7 anonim válasza:

Ezzel én is ugyan így vagyok :/

Alapjába véve szép lennék csak a szeploim elcsúnyítank,nekem sincs sok amúgy,de azért nem is 1-2,olyan rondának és kevesebbnek érzem magam emiatt :(

15/l

2016. márc. 27. 21:58
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szépek a szeplős emberek:)

Nekem is van néhány, igaz inkább csak nyáron:/

16/L

2016. márc. 27. 22:01
 3/7 anonim válasza:

#1-es válaszoló vagyok

Viszont azt hozzám tenném,hogy nagyon sokan mondják azt nekem hogy a szeploim miatt vagyok gyönyörū szép ,és egyben különleges is az arcom :)

2016. márc. 27. 22:03
 4/7 anonim ***** válasza:
Na látod, akkor nem lehet olyan szörnyű:)
2016. márc. 27. 22:09
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon édesek a szeplők egy fiún:) és ha emellé még a haja is vörös, azt imádom.

20/n

2016. márc. 28. 15:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem cuki a szeplő.^^
2016. márc. 28. 16:31
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, és örülök, hogy (eddig) pozitívak! :)
2016. márc. 28. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!