Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek milyen stílusú srácok jönnek be?
Figyelt kérdés
Menő, határozott, magabiztos, kedves, bizalmas tulajdonságú srácok? Vagy milyenek? És ha a menőt is gondoljátok, akkor miket értettek alatta?2016. márc. 22. 14:35
1/2 anonim válasza:
A csajoknak én kellek meg Charlie Sheen 😃 aki nagy haverom 😉 jöhetnek a privik 😁
16F
2/2 anonim válasza:
Mindegyik amit felsortál KIVÉVE a menő. Hiszen ki szeretné hogy a barátját imádja a suli összes csaja??😅 Én például nagyon szeretem ha nem játsza a fiú a közömböst... Tudom hogy lazának akartok tűnni fiúk..dehát ha tetszik egy lány mutassátok ki neki és mutassátok meg hogy lazaság nem közömbösséget jelent hanem bátorságot hogy el hívjátok a lányt.️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!