Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen magas legyen egy lány? 15/L
Figyelt kérdés
Maximum és a minimum is érdekel meg a ti magasságotok is. Meg a nemed is a korod is érdekel..2016. márc. 27. 03:04
11/22 anonim válasza:
A hivatasos, felnott zsokek 135-150 cm alacsonyak/magasak, es imadjak a magas, 170 feletti noket.
12/22 anonim válasza:
" Milyen magas legyen egy lány? "
Ezt hogy gondolod? Előírás vagy mi. Mindenki olyan magas amilyen .
13/22 anonim válasza:
Nekem nincs bajom szeretem a nálam magasabb pasikat! Meg tapsolom azt a pait aki nálam alacsonyabb és nem azé me törpe vagy mert még fiattal el mondom hogy 17 évesv vagyok 153cm magas xd párom 165cm és 22 :P és teljesen el vagyunk 2 kis picur xd lassan 3 éve együtt vagyunk! ^w^
14/22 anonim válasza:
Tőlem akár 150 is lehet meg 175 is.
15/22 anonim válasza:
Mindegy,csak nálam alacsonyabb legyen. 15/f
16/22 anonim válasza:
172.23 cm. ha egy századdal is több vagy kevesebb, akkor esélytelen.
17/22 Zeusz105 válasza:
Vannak olyan lányok, akinek számít a magasság, pl akik szeretnek magas sarkút felvenni. Ők nem tolerálják annyira az alacsonyabb pasikat.
18/22 anonim válasza:
Igazából szerintem ez mindegy, de ha nagyon muszáj, akkor 155-173cm.
Én 168cm vagyok.
14/f
19/22 anonim válasza:
Mindegy, csak nálam ne legyen magasabb, mert az kicsit gáz :D 15F, 177cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!