Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen lany?

Figyelt kérdés

Igazabol a hajszín mindegy de a fekete es a vörös nagy kedvencem.. (tenyleg mindegy)

171cm vagyok szovaal padzoljon a magasságpmhoz.. Igazabol lehet magasabb csak akkor ne szégyellje 😊

Szem szin mindegy csak szerep legyen 😍

Meg legyen hosszu haja 😃 habar ha jol all neki a rovid akkor lehet rovid is.. (jo kis külső leírás a lányok 99% meg benne van 😁)

Es legyen csinos..

Ennyit a kulsorol..

Belső..

Elegge bolondos jellem vagyok szoval szeressen hülyülni es mókázni..

Fogadjon el olyannak amilyen vagyok --> orok móka mester 😁 persze ha kell es szukseges tudok komoly lenni csak mosolygok közben es igy nehez belőni mit akarok 😊

Szeressen biciklizni, futni bulizni es élvezni az elet apró örömeit 😁

Szeresse a Marvel filmeket es a nagyon mely érzelmekkel teli es a sokat mondó érzéki filmeket is..

Ne legyen konyv megszalitt de azert néha néha olvassan 😁ha masban nem legalabb bennem 😊

Szeresse azt hogy rajzolok neki--> vagy a rajzot szeresse 😏

Legyen motor parti ne kocsi 😁

Szeresse az állatokat es a pingvineket különösen 😊

A zenei stílusa édes mindegy amig velem hallgatja 😁

Szeressen engem es velem lenni de azert néha adjunk teret egymásnak 😁

Szeresse a nem hétköznapi dolgokat. Legyen spontán es ravasz mint a roka( ne olyan ravasz ami a pisztolyon van)

Legyen cuki néha es vagany is.. Egy belevaló lany legyen 😊

Szeressen hosszu tavokat megtenni biciklivel 😁

A napszemüveget szeresse es a hamburgert meg a sült krumplit 😁 igazabol ossze vissza irok mindent szoval legyen olyan mint én egesznap porogjon..

Es lany legyen 😁

A válaszokat elore koszonom es a negativ kommenteket is meghallgatom mert minden véleményre kivancsi vagyok.

17F

2016. márc. 26. 14:03
 1/10 A kérdező kommentje:
Bocsiii a sok hibaert vmit elgepeltem vmit a hulye automatikus szótár javított...
2016. márc. 26. 14:08
 2/10 anonim ***** válasza:
ilyen hülye lányt nem találsz sajnos... en us pont olyan idiota lányt keresek mint en de vagy tul komoly vagy meg nálam is hülyébb xd a lényeg picit vegyél vissza az eljárásokbol mert tökéletes nincs nevezz meg 3 vagy 4 dolgot összesen aminek muszaj benne lennie (külső es belső együtt) hogy te bele tudj szeretni úgy sokkal tágabb körben tudsz szejjelnezni
2016. márc. 26. 14:21
 3/10 A kérdező kommentje:

Külső az nekem haat.. Nehez mert sok lany tetszik es mind mas miatt..

Szoval a külső elvárásaim a lányok 90%ban biztos megvannak 😁

De abban a 90%ban egy olyan bolond sincs mint én :/..

2016. márc. 26. 14:24
 4/10 anonim ***** válasza:
Annyi minden van bennem, hogy nem tudom, mit írjak le, és hogy, ezért inkább csak ezt: ne legyen ennyi elvárásod, mert akkor nem lesz barátnő a közeljövőben. :D
2016. márc. 26. 14:49
 5/10 anonim válasza:
Rengeteg ilyen van:) nem is gondolnád mennyi, lehet, hogy rossz helyen keresed:)
2016. márc. 26. 15:34
 6/10 A kérdező kommentje:
Es hoool vannak?? 😏 esetleg 5os te olyan vagy?? Küldök privit keppel magamról ha kell 😎 csak ak irj te mert nem szeretek zaklatni masokat 😁
2016. márc. 26. 15:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Addig olvastam,hogy ne legyen könyv megszállott hát drágám lekéstél rólam inkább maradok a könyvecskéimnél.!
2016. márc. 26. 16:24
 8/10 A harmadik szem ***** válasza:

Ha szerinted egy ember "ennyire" egyszerű, hogy "Legyen motor párti" meg "Szeressen hülyülni és mókázni", akkor rosszul csinálod a párkeresést.

Nem attól lesz jó társ valaki, hogy olyan, mint amiket leírtál.

Sok szerencsét abban, hogy rájöjj mi is kell neked!

2016. márc. 27. 13:16
 9/10 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen őrült lányok.
2016. márc. 28. 16:57
 10/10 A kérdező kommentje:
Haat van aki mondta h orult es ismerkedtünk.. De engem tul bolondnak tartott magához..
2016. márc. 28. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!