Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El hívott magához a fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El hívott magához a fiú filmet nézni? Akar valamit vagy tényleg csak filmet nézni? Egyszer már meg tette ezt csak rá jött hogy én még nem akarok "együtt lenni" vele, és akkor utánna egy iddeig nem irt.

Figyelt kérdés
Most el kezdtünk beszélgetni megint ugy 3 hónapja és most megint filmet akar nézni. El mennyek? Vagy csak ki akar használni? Vagy tényleg egy jó filmnézést akar csak? (L 16)

#Filmezés.
2016. márc. 25. 18:06
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Esetleg elmondhatod neki őszintén, hogy te nem akarsz tőle semmit, már ha vagytok ilyen viszonyban. De ha nagyon nem akarsz, akkor ne menj és kész, ne érdekeljen mit gondol.

És vond le a tanulságot az esetből, hogy máskor ne mondj igent olyanra, amit valójában nem szeretnél, mert ez neki úgy jön ki, hogy hülyíted.

2016. márc. 26. 16:47
 12/14 A kérdező kommentje:
hát én el mentem és tényleg csak filmet néztünk akkor ő tuti nem akar semmit ugye?
2016. máj. 13. 08:24
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk. Lehet,hogy akar valamit,csak nem tapló módon filmezés címszó alatt akar rádmászni.
2016. máj. 13. 12:05
 14/14 A kérdező kommentje:
de nem mászott rám...
2016. máj. 15. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!