Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves lány vagyok. Beleszerettem egy évfolyamtársamba. Mit érez?
Lehetséges, hogy érez valamit, de ezt egy közös barát segítségével kiderítheted.
Több sikert, mint nekem volt/van.
Ha segítség kell, írj rám.
Szerintem, ne éld bele magad a dologba, a fiúk kiszámíthatatlanok. Mivel 7 éve ismeritek egymást, nagyon valószínű hogy ő barátként közeledik hozzád. Az én legjobb barátommal is becézgetjük egymást mégsem érzünk egymás iránt barátságnál többet. Attól hogy elhív focizni az még nem jelent semmit, és még mondta is hogy mást szeret. De az is lehet, hogy mivel egyre többet találkoztok, beszélgettek, ezáltal ő is kezd vonzódni hozzád. Szerintem ha már úgy érzed hogy kész vagy rá akkor próbálj utalni rá hogy az érzéseid nem változtak, például az elején sok szemkontaktus vagy ilyen apróságok, de ne legyél túl sok, hiszen a fiúk dolga az hogy bókoljon a lánynak.
De ezt csak is te érezheted, ha te úgy érzed kész vagy rá hogy elmondd neki az érzéseid akkor tedd, de vedd figyelembe azt is hogy lehet visszautasít és az a barátságotokba is kerülhet :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!