Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagybáttyámék örökbe fogadtak egy lányt (16) és egymásba szerettünk (többi lent) mit csináljak? Egyátalán van rá esély?
Figyelt kérdés
Nemsokára egy éve hogy velük van egy hugával,de nagyon sokat vagyunk együtt ha náluk vagyok,főleg szünetkeben eljárunk mindenfele a városban,multkor házibulin voltunk (egyik barátom születésnapján) és ittunk ,egyszercsak megcsókolt,de én kimentem zavaromban a szobából és a végén srácokkal voltam,ő a barátnőjivel. Holnap amikor megkérdeztem hogy mi is volt aztmondta ,hogy bánja hogy nem folytattuk... szóval? :D2016. márc. 22. 21:55
1/7 anonim válasza:
Folytassátok! Ha ő is akarja... :D
2/7 anonim válasza:
Rokoni kapcsolat nincs ugyhogy szabad a palya
3/7 A kérdező kommentje:
De attól a szülők kiakadnak :ß
2016. márc. 22. 23:51
4/7 anonim válasza:
Hát simán. Miért akarnának ki a szülők? Hagyjad mán! Simán folytassátok. :D Menelj oda hozzája és mondd meg nekije, hogy tetszik neked, aztán na... innen már tudja ő is. :D Sok sikert! :D
6/7 anonim válasza:
Semmilyen torvenyi akadalya nincs annak, hogy akar kesobb hazassagot is kossetek. Nem vagytok ver szerinti rokonok, ugyhogy nem is lenne indokolt barmilyen tilalom. Ez nem a szulok joga, hogy eldontsek, szerethetitek-e egymast. Ugyhogy sok boldogsagot, batran hivd el randizni :)
7/7 anonim válasza:
Én a nagybátyád helyében örülnék, ha összejönnétek.
Segíti a lány "beilleszkedését" a családba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!