Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem vissza a bizalmát? A tobbi lent. ⬇
Szombaton talalkoztam egy fiuval. Nagyon kedves. Tetszik az eszjarasa a gondilkodasa ahogyan o hozzááll az elethez..stb
O nem szereti az olyan lányokat akik egybol a faszra mennek meg ilyenek.
O mas mint a tobbi fiu. O kulonleges belsoleg.
Es nagyon szimpatikus. Kb 3-4 honapja beszelunk. Es meg a volt csaját szereti nem felejtette el mondtam nki h en segitek ott leszek mellete barmi is van.
Es hat az elso talit elszurtam. Nagyon nagy hibat kovettem el.
Megfogtam a kezet seta kozbe aztan ra felora mulva megcsokoltuk egymast. Olyan hirtelen jott ez az egesz. Es harmadjara mar flortoltem vele. Kicsit magmarkolta csok kozbe a fenekem es en erre beindultam picit es hat pont oda nyultam nki. Es hat o meg emgedte. De semmi komoly nem tortent.
Azt mondta h nem bizik bennem. H ezt meg mertem csinalni. Most mit csinaljak? Nagyon megbantam ezt a viselkedesem.
Mondtam nki h en nem ilyen vagyok csak beindiltam ra. Es nem kapcsoltam h mit is csinalok. Nagyon megbantam. Valahogy vissza kell szerezzem a bizalmat h egy kicsit is bizhasson bennem. Legyszi segitsetek. Szerintetek hogyan szerezzem vissza ujra a bizalmat.?
A hetem tervezek vele uj talit de nem hiszem h nagyon akarna.. de elsonek a bizalom a fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!