Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Arockerlany kérdése:
Mit tegyek, vagy mit ne? (Kit válasszak? )
Figyelt kérdés
A dolog nagyon bonyolult. Sokan lehet, érzéketlennek néznek engem, de ez nem így van. A helyzet a következő: van barátom, akit imádok, de mostanában hullámvölgyek vannak köztünk. Félünk, hogy ebbe a kapcsolatba előbb utóbb valamelyikünk bele fog unni. A legérdekesebb problémám, hogy van egy haverom, aki régóta tetszik, de nyilván nem fogom vele megcsalni a barátom. Nem tudom, mit tegyek. Próbálom elfelejteni azt, hogy tetszik a haverom. De valahogy mikor összefutunk, mindig boldogabb leszek, sok dologban ő jobban támogat, mint a barátom. Emellett arra gondolok mi lett volna, ha inkább vele jövök össze. Akár harmonikusabb lett volna vele a kapcsolatom, lehet, vele jobban összeillenék. Igazából kicsit úgy érzem, mintha két fiú között vívódnék, de nem tudom, hogy tetszenék a haveromnak, mivel ő egyáltalán nem hajt rám, mert tiszteletben tartja, hogy van barátom. Én sem hajtok rá. Nem tudom, mit érez irántam és senki sem tudja, hogy ő nekem tetszik. A barátom se szeretném megbántani azzal, hogy most szakitok vele és bepróbálkozom a haveromnál, mert akkor lehet, neki nem tetszem és akkor mindenki pórul jár, meg persze szívem szakadna meg, hogy a barátommal vége lenne. Nagyon szeretjük egymást a barátommal, figyelmes és kimutatja, hogy szeret. Viszont már egyre többet veszekedünk, és talán kezdünk elhidegülni egymástól. Szerintetek erősítsem meg a kapcsolatomat a barátommal, és felejtsem el a haverom, vagy kérdezzem meg haverom, hogy mit gondol rólam? Hozzáteszem, ez a két fiú haverok. Előre is köszönöm a segítséget!2016. márc. 18. 17:03
1/2 anonim válasza:
Ne hagyd ott a barátod, nagyon megbánnád! (Tapasztalatból mondom)
2/2 anonim válasza:
Próbáld megbeszélni vele. Amúgy ha lecseréled a következő is ugyan olyan lenne mert a hozzáállással van a baj általában. Ne kerüjétek a konfliktusokat, hanem kezeljétek. A másikat lecserél nagyon könnyű de ingoványos talaj. Konfliktus mindig van, lecseréled majd őt is ha valami nem kerek ? A vita csak egy dolog, a jó hír hogy ti ketten vagytok. ;) 29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!