Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Szeretitek az animés...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Szeretitek az animés lányokat?

Figyelt kérdés

2016. márc. 15. 10:23
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bejönnek csak ne legyenek nagyon otakuk (tehát ne napi 4-5 órát animézzenek :'D) 15/f

És #4.. A Hellsing is mese?

2016. márc. 16. 15:09
 12/20 anonim ***** válasza:
A legcukibbak! :$ Az se gond, ha nagy otaku (napi 4-5 óra anime, csomó animés cucca van, 1 hétből 4-5 napot animékről beszél, stb). Csak olyan lánnyal jönnék össze, aki szereti az animéket! ^^
2016. márc. 16. 19:35
 13/20 anonim ***** válasza:

7es!

Ezt nem beleszólásként, bár szerintem nagyon arra fog esni, de az, hogy egy animébe se néznél bele, az nagyon tág fogalom... Tudod, hány anime van a világon? És rengeteg fajta...1 biztos lenne, ami téged is megfog.

Ha pedig a rajzolós része nem jön be, akkor a Family Guy se jó?

Ezen kivül, természetesen tiszteletben tartom a véleményed! ^-^

2016. márc. 16. 19:40
 14/20 anonim ***** válasza:
Én szeretem őket, csak sajnos ritkán van alkalmam ismerkedni velük. Szóval ha van kedved, írhatsz nyugodtan. ;) 0-24-ben nyitott vagyok az animés témákra. :D
2016. márc. 16. 21:44
 15/20 anonim ***** válasza:
DRAGON BALL!!!!!!! ^^ (bocsi, elkapott a hév)
2016. márc. 16. 22:16
 16/20 anonim ***** válasza:
NEM! 20F. Vagyis ha valaki nézi akkor legyen nejem teljesen mindegy hogy mit néz de ha teljesen belebolondul (ismerek ilyen lányt) na az már nagyon taszító tud lenni. Az előbb említett lány pl házilag készített olyasmi ruhát mint gondolom animéban látott és olyan színű és frizurájú haja volt és még valami tetoválása is van erről. Na ez végképp taszító számomra. Ha viszont esténként nézel 1-1 részt akkor semmi gond ezzel. Én is szoktam Archert vagy South Parkot nézni néha de nem veszek south parkos ruhákat meg nem tetováltatom magamra egyik szereplőt sem csap szimplán néha néha nézem.
2016. márc. 22. 11:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna,mivel én is szoktam nézni :D 20f
2016. márc. 22. 13:43
 18/20 anonim ***** válasza:
Természetesen ^^
2016. márc. 29. 06:11
 19/20 raudaeirikr válasza:
Sokkal inkább valami fantáziadúsabb anime, mint egy tipikus tévésorozat.
2016. ápr. 12. 12:15
 20/20 anonim válasza:
persze hogy szeretem -kawaii- <3 ^o^ >_<" :)
2016. ápr. 23. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!